Valakinek lenne kedve nyitni egy totál új ember felé? 22/f
Sziasztok, nyilván a totál új ember magam volnék, főként az motivált engem a kérdés kiírásában, hogy egy ideje úgy érzem be vagyok "zárva" bizonyos emberek közé és nehéz nyitni eddig ismeretlen emberek felé.
Pár alap infó rólam, hogy azért belődd mennyire lehetnék jó társaság számodra:
Egyetemista vagyok, még 1 év és végzek, rendszeresen edzek, már már inkább egy szokásommá vált minthogy hobbim lenne. Ezek mellett dolgozom is elég sokat. Maradék szabadidőmben mint minden korombeli, elvagyok a gépen, meg habár senki nem mondaná meg rólam bírom az animéket is:)
Hogy kiket keresek? Az fontos, hogy budapesti legyél, én tényleg meg akarok ismerni legalább 1 új embert, nem pedig csak chatelni amíg el nem hal a dolog. Mondanám, hogy főleg lányok írjanak, nehéz mélyebb dolgokról beszélni azonos neműekkel, de őszintén írhat bárki akinek hasonló szándékai vannak mint nekem. Ja meg azért legyél hasonló korú, mint én!
Aki végigolvasta annak köszixd
Írhatsz nekem is ha nem zavar,hogy nem vagyok Budapesti,de szoktam járni rendszeresen arrafelé.
L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!