Hogy érdemesebb céget nyitni?
Eddig minden vagyonom a szüleim nevén van. Egyedüli gyermekként, ez úgyis az én örökségem lesz. Viszont azon megfontolásból, hogy egy esetleges váláskor a vagyonomhoz nyúlhatnak vagy hogy problémáim lehetnek a törvénnyel valaha, eddig mindent amim van rájuk irattam (ingatlanok, telkek, járművek és egy 3 hektáros erdő, illetve egy kisebb vállalkozás is hivatalosan édesanyámé).
Ez utóbbit 20 évesen indítottam, akkor még szó sem volt családról vagy felnőtt életről, mert egyetemre jártam. Viszont az ő nevére csináltam és működik ma is.
Most viszont szeretnék céget nyitni, mert eddig volt egy feketén működő autómosóm, és szeretném hivatalossá tenni, s nyitni egy másik helységet is, egy másik negyedében a városnak. Van bármi hátránya, ha ezt is az ők nevükre csinálom? Fontos, hogy nem ez a fő jövedelem forrásom (egyelőre), mert egy építőipari cégnél dolgozok. Hogy éri meg jobban?
32/F
Szeritem mostmar 32 vagy, ezzel a mentalitassal nem csodalkozok hogy nincs senkid. Fonyeremeny leszel annak a nonek aki rad fanyarodik.
Talpraesett ugyes ferfi lehetsz ha mindened anyuka apuka neven van, mondjuk ezt nem ertem mert a mar megszerzett vagyont bele lehet irni hazassagi szerozdesbe... De te vagy tul hulye vagy tul nogyullolo vagy.
Mindenesetre remelem boldog leszel es sok sikert
1
Köszönöm a pozitív hozzáállásod, de 7 éve boldog házasságban élek és van egy 2 éves ikerpárom.😊
Engem nem érdekelnek a szerződések. Igen, ha valamit vettem, azt a szüleimre irattam, nem magamra. Be vagyok biztosítva így én is és a gyermekeim is.
Viszont szeretnék a kérdésre is egy választ.
3
Nem veszik, viszont nagyon sok mindenre tarthat igényt és sosem élhet tudni mit hoz az élet. És ne gondold, hogy a 7 év házasság alatt nem gyarapodtam. Csak ezeket is a szüleim neve alatt csinálom. Jobb így. Nem értem miért zavar ez bárkit is.
És nem, nem vagyok komoly vállalkozó. Csak befektettem a pénzem és egyelőre úgy néz ki, hogy jól csinálom.
A hozzászólásod második felére nem szeretnék reagálni. Az csak az intelligenciaszintedet minősíti.
Viszont szeretnék a kérdésre is választ kapni, már ha ez az oldal arra való.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!