Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Ha ki merem nyitni a szám még...

Ha ki merem nyitni a szám még neki áll felejebb. Kinek képzeli magát az ilyen ember?

Figyelt kérdés
Egy igénytelen, 170 cm max a gyerek. Kis girnyo füves. Múltkor lent setaltatom a kuzyam, ordít, nekem nem való ez a kutya nem illik hozzam(mintha bárki is kérdezte volna) yorki. Normális az ilyen? Egy igénytelen pasi, de közben úgy mászkál ere mintha ő lenne az atya úr isten. valami jó pasinak hiszi ez magát. Mire jó ez? Ha meg látom inkább el is fordulok, vagy ki kerülöm mert ezzel nem egyetem magam. Miért csinálta ezt?
2021. aug. 16. 15:38
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Azt szokták mondani, hogy aki mást "szekál" annak magával van baja. Ne is törődj vele akármilyen rosszul is esik, ne süllyedj le az ő szintjére☺
2021. aug. 16. 15:43
 2/9 A kérdező kommentje:
Meg próbálom, köszönöm szépen! :)
2021. aug. 16. 15:52
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon szívesen, amúgy én is ilyen vagyok, mindent a szívemre veszek de aztán rájövök utólag hogy nem éri meg ilyen emberek miatt idegeskedni. 🙂
2021. aug. 16. 15:53
 4/9 anonim ***** válasza:
64%
Még véletlenül sem szeretnélek bármilyen törvénybe ütköző dologra felbátorítani, de egy szájbaverésből tanulnak az ilyenek. De egy határozott lecseszésből is.
2021. aug. 16. 16:04
 5/9 anonim ***** válasza:
57%
Az ilyen szerencsétlenek azt szeretik a legjobban, ha tudomást sem vesznek róluk. Maximum körbe rajzolhat, - aztán amikor megunja a sziluettedet, összegyűri a papírt és eldobja!
2021. aug. 16. 16:27
 6/9 anonim ***** válasza:
46%
Kutyás lány(?) szokásos kamu kérdése.
2021. aug. 16. 17:23
 7/9 anonim ***** válasza:
47%
Igaza van a girnyo füvesnek, szerezz másik kutyát.
2021. aug. 16. 17:30
 8/9 A kérdező kommentje:
7 nevetséges egy bohóc vagy! Még. Jó hogy nem mondod meg. Mit csináljak... Te szerencsétlen 😂😂😂
2021. aug. 16. 17:58
 9/9 anonim ***** válasza:
Igazad van, hagyd a picsába.
2021. szept. 4. 11:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!