Ki lehet a leghíresebb (és egyben legkedveltebb) ember manapság a Földön?
Szerintetek?
Párom szerint Putyin vagy Ferenc pápa. De szerintem Putyint pl nem szeretik annyira. Akkor inkább mondjuk Erzsébet királynő.
(Egyébként onnan jött a kérdés, hogy Messi összekönnyezett szalvétáját 1 millió dollárért árulják, és bennem felvetült hogy hogyan lehet annyira szeretni hogy enniy pénzt adjanak érte.)
A Pápára tippelnék én is....de lehet valamelyik menő sorozat színészei odavernék 🙂
...és persze Orbán Viktor bácsi, minden magyar Atyuskája 😍
Pár elborult rajongó miatt tudtak annyit kérni a zsepiért és nem azért, mert tényleg annyira kedvelt lenne. Amúgy ez egy full relatív dolog. Viszont ha muszáj mondani valamit Keanu Reeves. Indoklás: mostanában újra nagyon dübörög neki a szekér(mondjuk én akkor is szerettem a filmejit amikor éppen nem számított felkapott színésznek). Még egyetlen egy ember sem volt aki rosszat tudott volna mondani róla. Inkább arról híres, hogy előzékeny, szerény és törődik a rajongóival.
Politikus, vallási személyt nem nagyon tennék a listára, mert őket csak egy adott csoport szereti. Erzsébet mostanában Meghan miatt veszített a népszerűségéből, illetve sok britet zavar, hogy sok pénzbe kerül a királyi család
Én is a pápát akartam mondani, mert a sztároknak mindig vannak utálóik is.
De ha nem a pápa, akkor valami kínai vagy indiai arc, és az arányok miatt több ember szereti őket, mint egy európai vagy amerikai színészt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!