Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Miért ilyen debil sok ember?

Miért ilyen debil sok ember?

Figyelt kérdés

Valakinek a családtagja beteg, aztán a régi ismerősei, akikkel nem is tartja a kapcsolatot, meg nem is akarja, negatívan kommentelnek, hogy téged ismerlek, osztálytársak voltunk.

Szomszéd két öreg, vigyázott többször gyerekként ránk. Mikor anyukám élt, ő is sok mindent adott nekik, meg mi is. Egy idő után már elég lett abból, hogy felénk támasztanak elvárásokat. Mikor már magunkra koncentráltunk, akkor már a családjuk is, elkezdte őket segíteni. Viszont, neten még, nem tudják magukat leállítani.

Munkahelyről ne is beszéljünk. Humán területtel hatalmas problémák vannak.

2021. aug. 16. 15:20
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon sok ember segghülye az internethez és képtelen felfogni agyilag, hogy amit otz művel, annak milyen jogi következményei lehetnek, ki láthatja, egyáltalán "hova kerül", mikor közzéteszi. Főleg öregek körében rendszeres, hogy a jártasabbak számára bizarr vagy szánalmas módon viselkednek online. Én ezért nem jelöltem ismerősnek ezeket a rokonaimat és töröltem őket, mikor pár ilyennel lejárattak.
2021. aug. 16. 15:37
 2/2 anonim ***** válasza:
100%
Elég zavaros.
2021. aug. 17. 19:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!