Nem külföldön lakom hanem uniós területen és sürgősen utalnom kéne 200 millió forintot magyarországi ember bankszámlájára. Hazautazni és magyar bankszámlát nyitni nincs idő és a papírjaim sincsenek meg hozzá. Mi a teendő?
Szólsz, hogy külföldről utalsz, ha gond lenne, tudják.
Amúgy a külföldi utalás sem sok idő már, ha jól tudom, az is megjön 1-2 perc alatt.
Igazad van, én is a gyakorikérdéseken érdeklődnék ilyen ügyben.
Azon kívül, hogy zavaros a kérdésed, ki utal mit meg hova, meg egyáltalán hol laksz, nem külföldön azzal azt akartad-e írni, hogy nem uniós területen, lehet, hogy a 200 millát is benézted. :)
Amúgy a 2-esnek (is) igaza van.
Revolutot vagy wisét érdemes felhívni? Nem jobb írásban? úgy tudom hogy be kérhetnék dokumentumokat aminek a folyamatát jobb eleve írásban tenni.
Négyes minden amit írsz egyértelműen le van írva csak figyelni kell olvasás közben.
1-es nem az szamit hogy egy perc az utalás vagy két nap, hanem hogy ne legyen blokkolva a revolut számlám félévre rajta a 200 millióval...
"Nem külföldön lakom hanem uniós területen"
Ez mit jelent?
"Nem külföldön lakom hanem uniós területen"
Ebben az esetben, ha nem Magyarországon laksz, akkor mégis külföldön.
Magyarországhoz viszonyítva minden külföld, ami nem Magyarország. (Még akkor is, ha EU.)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!