Szeretnétek beszélgetni? (20-30) közötti korosztály.
Ha beszélgetőtárs hiányában szenvedsz megtaláltad a megoldást! Barátkoznék is. programot is szerveznék akár, hasonló személyiségű és érdeklődésű emberekkel. Szóval te! Igen te ott!Aki már megint a gyakorin lóg mert nincs élete.. Ne aggódj nekem sincs, és egyiken sem vagyunk tökéletesek.
Szóval ha unatkozol,vagy ha szomorú vagy, boldog vagy de nincs aki veled örülne, nincs kivel megosztanod a problémáid,az exed egy patkány ezért átkot szórnál rá, érdekelnek az emberi
sorsok, depresziós vagy, vagy csak kellene egy jó palacsinta recept, akkor írj! 😌
Hatalmas empátiával rendelkezem. Szóval velem sírhatsz és nevethetsz is egyszerre.
Néha azért komolyabb is szoktam lenni, de él bennem egy gyerek aki nem lehetett gyerek. Remélem értitek.(Lesz pár trollkodó válaszadó itt is szerintem)
De nincs mit tenni
Egyenlőre ennyi pulyák!
Ja és khm nő vagyok.
Heló! 26 éves nő vagyok, aki csalódott a férfiakban, így változtat az érdeklődési körén 🥲
Na viccen kívül alszik a gyerekem és megint nincs jobb dolgom, mint ezt az ostoba oldalt böngészni. Szívesen barátkozom.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!