Valakinek lenne kedve barátkozni, akit az alábbi dolgok valamelyike érdekel?
Figyelt kérdés
- Kirándulás, akár sötétedés után (ésszerű keretek között)
- Paranormális jelenségek
- Videojátékok (RPG, survival)
- Pszichológia, szociológia hobbi szinten
Ne kérdezzétek ezek hogy jöttek össze, sok minden érdekel. :D NEM társat keresek! 26/N
febr. 3. 00:58
1/7 anonim válasza:
Mifele paranormális jelenségek?
febr. 3. 02:03
2/7 anonim válasza:
Mind a 4-et űzöm, bár a paranormális jelenség sokszor én magam vagyok :D Sőt, még a BP közelség, introvertáltság, és a csak barátkozás is stimmel. Mondjuk én 30-as férfi vagyok, és némileg már szkeptikus is a gyk-s ismerkedés felé. De igazából sose lehet tudni, kibe fut itt bele az ember :)
febr. 3. 03:49
3/7 anonim válasza:
Én imádom a pszichológiát és a szociológiát is. Szoktam kirándulni is nagyon sokat, bár sötétedés után már nem nagyon. A paranormális jelenségek érdekelnek, bár hinni nem hiszek bennük. Videó játékozni nem szoktam. 18/f
febr. 3. 08:54
4/7 anonim válasza:
A videojátékon kívül minden érdekelne, de 15 évvel idősebb vagyok.
Várost írhatnál. Az segíthet a keresésben.
febr. 3. 14:07
5/7 anonim válasza:
Ha a haveri DC-re csatlakoznál ők vevők talán mindre :D
Én inkább csak a játékok és pszichológia kategóriában vagyok érdekelt.
Játékokból miket tolsz és mennyire vagy skilles?
Privátban is írhatsz, ha szeretnél.
febr. 3. 16:44
6/7 anonim válasza:
Írj rám
febr. 3. 23:46
7/7 anonim válasza:
Nekem lenne kedvem. A videojátékokhoz nincs sok közöm, de nem zárkózom el a téma elől. A többi viszont engem is érdekel. Nyugodtan írjon, aki szeretne.
tegnapelőtt 01:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!