Kezdőoldal » Ismerkedés » Barátkozás » Szeretnék fiúkkal barátkozni!...

Szeretnék fiúkkal barátkozni! Vannak ilyenek?

Figyelt kérdés

Szóval körbeírom magamat. 18 éves vagyok, hosszú fekete csillogó haj, nagy barna szem, szép arcom van, 174 cm, vékony-de formás, csak fekete ruhákat hordok. Szeretem magam illatos parfümökkel befújni.

Olyan fiúval ismerkednék, aki magas(lehetőleg 190 cm feletti), vékony!! sötét hajú, (szemszín mindegy de legyen szép szeme), és szinte csak fekete ruhákat hord, és 25 év alatti

Aki magára ismert, keressen bátran

febr. 2. 20:42
 1/10 anonim válasza:
Mennyire vékony?
febr. 2. 22:11
 2/10 anonim válasza:
Nagyon ellentmondásos ez az egész... Azt mondtad barátkozni szeretnél, aztán felsorolsz magadról mindent ami egy barátságnál jelentéktelen, majd olyan elvárásokat támasztasz ami szintén egy barátságnál jelentéktelen. Akkor most mi a cél?
febr. 2. 23:40
 3/10 anonim válasza:
Te nem tudtad? Manapság már barátkozásnál is úgy válogatnak a fiatalabb lányok, mint ahogy régen még kapcsolatnál se. Egy hiba és véged van. Képzelheted mi lenne, ha még kapcsolat lenne a cél :D
febr. 3. 00:14
 4/10 A kérdező kommentje:
Megválogatom a fiú barátaim, mivel én magam is fullos vagyok😄 jogom vam hozzá
febr. 3. 07:32
 5/10 anonim válasza:
Fullos, jogom :DD
febr. 3. 09:14
 6/10 anonim válasza:

4

Szereted, ha térdre borulnak előtted az emberek? 😁

febr. 3. 13:51
 7/10 anonim válasza:
Jaja, nem éghetsz be az emberek előtt, hogy bárki is meglássa hogy szóba állsz bárki mással, mint a te szintedtől 2-3 szinttel magasabb emberrel. Még ha csak beszélgetni és barátkozni is. Hát micsoda szégyen és égés lenne! Véget érne a világod is :D
febr. 3. 14:56
 8/10 anonim válasza:

Bait or retarded?

Call it

febr. 6. 20:26
 9/10 anonim válasza:
Sírok basszus. 😂 Ha annyira fullos lennél, nem itt kerestél barátokat. Vagy rohad az alma? 🍎
tegnapelőtt 00:36
 10/10 anonim válasza:
Oke, felolem dughatunk
tegnapelőtt 10:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!