Sajnos nekem nincs se öcsém, se bátyám és azt érzem hogy nagyon hiányzik az életből egy ilyen ember. Aki hímnemű és betöltené ezt a szerepet, akivel megtudom beszélni a dogokat és más szemmel látja, aki védelmezne engem ha arról lenne szó. Én mindig először friendzoneba rakom őket ha valaki új kerül a képbe, de valahogy mindig többet akarnak. Mit tudnék tenni annak érdekében hogy ők is inkább haverként tekintsenek rám? Tudom hogy vannak akik azt állítják hogy nincs a két nem között barátság, de mégis vannak rá példák,amik régota működnek.
Alapvetően igyszem figyelni arra hogy a beszélgetésünk ne kanyarodjon el abba az irányba amit nem szeretnék, de mégis oda lyukad ki mindenki.
Keress egy full meleget. 2 hetero ember bem lehet "legjobb" barát, ez bizonyított tény. Olvass utána
2023. márc. 19. 00:47
2/12 anonim válasza:
"de mégis vannak rá példák,amik régota működnek"
Ők dugnak is hébe-hóba, csak nem reklámozzák.
2023. márc. 19. 00:58
3/12 anonim válasza:
Ez csakis úgy működhet, ha egyik félnél sincs semmi vonzalom a másik irányába, mert ha van, akkor nagy eséllyel nem lesz semmi se a barátságból.
Én se barátkozni akarok a lányokkal, de sokan mégis a friendzone-ba rakták, ami nem túl jó érzés hetero férfiként.
2023. márc. 19. 01:11
4/12 anonim válasza:
Előbb a gyerekkorodat dolgozd fel. Nem lehetett szép, szeretetteljes. Sajnálom. Így nemhogy fiú, de lány barátaid sem lesznek.
2023. márc. 19. 05:06
5/12 anonim válasza:
Megint egy szó sincs arról, hogy ennek a tesópótlékszerű valaminek miért lenne jó, ha részt vennél az életében. Mindig csak ez az önzés, énénén ezt akarom, ezt várom el, nekem legyen, énénén..rohadt fárasztó.
2023. márc. 19. 06:57
6/12 anonim válasza:
Vannak lány barátaim, akikkel sosem kavartunk, vagy dugtunk és ez így is marad. :) Ha gondolod, Kérdező, beszélgethetünk. Ja, és ne hallgass az 1-esre, hülyeséget beszél.
2023. márc. 19. 08:12
7/12 anonim válasza:
Nekem vannak lány barataim, nem is kevés es noha van vonzalom nem vagyunk ösztönlények, a barátság fontosabb hogy dugjunk...
Szóval így lehet nemek közötti baratság, bár elég nehéz ilyen embereket találni.
Kérdező én a helyedben úgy szűrnem meg a friendzoneosokat, hogy elkezdesz velük beszélgetni a pasi ügyeidről. Ez egy elég jó szűrő, mert full egyértelmű lesz hogy egy szikrányit sem érdekled őket. De azért készülj fel hogy a 99%-a a fiú "barataidnak" ezutan otthagy.
2023. márc. 19. 08:16
8/12 anonim válasza:
Szívesen barátkozom veled. Van a két nem között barátság és a kor is abszolút lényegtelen, már bizonyítottam. Aki mást mond az nem ember, hanem biorobot aki azt csinálja amit az élet beleprogramozott. Az emberi faj abban különbözik az állattól, hogy képes a helyzetnek megfelelően döntéseket hozni, ami az előre rögzítettől eltér. Az ügyfélszolgálatokon is tapasztalom, hogy biorobotok dolgoznak, semmit sem tudnak mondani amit nem ír ki eléjük a képernyő, egy kicsit bonyolultabb kérdésre annyit mondanak hogy "nem tudom", majd a nézésemre inkább javítják nemre, csak hogy megnyugodjak (ez pont nem nyugtat meg de mindegy). De a lényeg, ha szeretnél egy emberrel barátkozni, aki tud a leírtaktól eltérő döntést is hozni, akkor itt vagyok.
2023. márc. 19. 14:06
9/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Bocsi, de inkább élőben a hozzám közel lakókkal barátkoznék.
2023. márc. 19. 20:55
10/12 anonim válasza:
Szerintem igenis lehetséges fiú lány barátság, de csak akkor nem lesz belőle több ha mindkettőnek fix tervei vannak és ez nem egyezik. Nekem pl exem a barátom és van más lány barátom is, de mivel nekem a célom a család ház stb nekik meg 0 gyerek és lakás így akármennyire is passzolunk nem fogunk járni, de egy ellenkező nemű barátot elég nehéz elfogadtatni leendő párral mert "jajj megfog vele csalni"
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!