Aki akar egy normális férfi barátot, írjon! :D Na? :) 29F
Figyelt kérdés
Tényleg csak barátkozás, aki többet akar az ne nekem írjon :)2023. szept. 27. 22:34
1/6 anonim válasza:
Én barátkoznék veled. Főleg azzal a pirospozsgás seggeddel!
52/F
2023. szept. 28. 05:35
2/6 anonim válasza:
Ha tényleg azt állod,amit a kérdésben írtál,akkor igen.
Beszélgetés,programok,kirándulás okés. Más nem:)
54 F/Bp
2023. szept. 28. 16:21
3/6 anonim válasza:
xd, ez itt mekkora már itt vannak a dákó bátyók xd
2023. szept. 28. 23:42
4/6 A kérdező kommentje:
Ne is mondd
2023. szept. 28. 23:56
5/6 anonim válasza:
Nekem írhatsz, hátha passzolunk. Házas vagyok. 30N
2023. szept. 29. 08:41
6/6 anonim válasza:
Én humán beállítottságú, kissé régimódi férfi vagyok. Elsősorban elmélyülő, valódi barátságra vágynék, melyet éppúgy jellemez a humor, mint az érzelmek megtárgyalása és a világ nagy dolgairól való értekezés. Olyan személyt keresek, akinek szintén nincsenek barátai, mert belefáradtam már az örökös "ötödik kerék"-szerepkörbe. Éttermekbe, kávézókba járnék szívesen, adott esetben moziba és színházba is; de utazni is szeretek.
31f Bp.
2023. okt. 3. 16:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!