Olyan nehéz találni egy normális barátot?
Figyelt kérdés
A gondom az hogy nincs egyetlen egy barátom se. Általánosban,középsuliban akik voltak idővel lemorzsolódtak. A munka helyemen csak 40 évesek vannak. Gondoltam felnézek valami chat oldalra nos ott ha fiúkkal beszélek azok vagy nyomulnak vagy nem írnak mert van párom... ennek nincs így értelme. Valami ötlet ez ellen? 23 éves lány vagyok.2020. szept. 28. 11:10
1/5 anonim válasza:
Hasonló helyzetben vagyok, csak fiúként. Van párom, úgyhogy szigorúan csak barátság, semmi egyéb. De a fiúk szinte mindig kikötik, hogy csak lányok írjanak nekik, van sejtésem, hogy miért, a lányok meg egyszerűen nem is írnak vissza, vagy pár üzenet után eltűnnek. Ha te nem ilyen vagy, szívesen megismernélek. Cél a hosszútávú barátság, semmi egyéb. Mindegy hogy hol laksz, tudok utazni, ha esetleg találkozóra kerülne a sor.
2/5 anonim válasza:
Ugyanez van velem is. A baratomon kívül szinte senki sincs a korosztalyombol, akivel igazán jót tudnék beszélgetni. 😕
Chatre én is felmentem, de amilyen emberek vannak ott..hagyjuk is.
Egyébként én 26/L vagyok.
4/5 anonim válasza:
Nálam pepitában ugyanez. Csak én 40 éves vagyok. pff...
5/5 anonim válasza:
Gondolom most majd ellátnak üzenetekkel a jófej pasik minden korosztályból akik "csak barátkozni" akarnak :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!