Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan csinaljak egy fuckboy fiubol egy normalis, szereto baratot?
Figyelt kérdés
tiktokon lattam egy videot amiben azt irtak h eddig fboy volt most meg mar csak engem b*sz es megihletett mert van egy fiu aki fboy de nagyon bejon2021. júl. 19. 12:57
2/15 anonim válasza:
Ez nem olyan, mint a filmekben, hogy "Majd értem biztos megváltozik.", mert nemfog. Felesleges lenne törnöd magad az átalakításán. Ha tetszik gyere össze vele, talán megváltozik valamennyire, de valószínűleg nem fog.
3/15 anonim válasza:
Mi a bajod??Érhetetlenül fogalmazol,meg engem "b..z" igazi főnyeremény lehetsz...
4/15 A kérdező kommentje:
masodik koszi a kulturalt valaszt
harmadik pedig, igen igazi fonyeremeny vagyok😉
2021. júl. 19. 13:14
5/15 anonim válasza:
Jól van tedd el magad holnapra hugyos p..ájú :D
6/15 anonim válasza:
Basz... ez mindent elmond rólad
7/15 anonim válasza:
A 70-es IQ szintet alulról is alig súrolja... :))))
8/15 anonim válasza:
Véleményem szerint felesleges időt és energiát pazarolni az ilyen emberekre, de ugye a hibáiból tanul az ember. A legjobb barátnőm is próbált megváltoztatni egy ilyen embert, 2 évet vett el az a f@sz az életéből és teljesen összetörte lelkileg. Szóval, ha arra vágysz, hogy összetörjenek és kihasználjanak lelkileg és testileg is, akkor hajrá próbálkozz csak!
9/15 anonim válasza:
Az egész hülyeség.Alapból miért akarsz belőle "jó fiút" csinálni?Ha szereted így szereted nem?Ha jó fiú kell gyere össze mással.
10/15 anonim válasza:
Miért nem keresel inkább egy normális szerető, barátot?
Senki nem fog a kedvedért/hatásodra megváltozni ördögből kisangyallá
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!