Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak? Ez normális?
Én amikor ezt mondta az exbarátom, akkor megmondtam neki, hogy ha nem akar kotont húzni, nem muszáj ám k*rni sem...
Ezek után semmi baja nem volt a gumival :D
Ha te nem szeretnél valamit, akkor azt nem kell megtenned. Minden srác koton nélkül szeretné, de vannak értelmesek is, akik megértik, hogy ha te nem szeretnél.
"...jobb lenne a kedve,meg jobban érdekelné mi van velem hogyha szednék fogamzásgátlót..." - már itt kiakadtam volna, ha azt mondaná nekem a barátom, hogy jobban érdeklődne felőlem, ha szednék fogamzásgátlót..
Ha nem szeretnél f.gátlót használni akkor ne használj. Nekem, kicsit olyannak tűnik, mintha csak a szex érdekelné, ha szeret elfogadja a döntésed.
Tiniknek még a nőgyógyász sem szereti felírni (bár megteszi), mert:
a) nem tartósak a párkapcsolataik, és miután a terhességtől védett, nem védekeznek, aztán összeszednek mindenféle jóságot...
b) nagyobb az alkoholfogyasztási szokásunk, sok esetben gyengíti vagy teljesen elveszti a hatását egy keményen átbulizott éjszakán, és onnantól fogva nem vagy védett a nemkívánatos terhességtől.
c) sokan elfelejtik egy-egy nap és ugyan úgy óvszer nélkül védekeznek.
Nagy az esélye annak is, hogyha anyukád is trombózisos volt, akkor te is hajlamos leszel rá, annyit nem ér az egész.
Ami tény:
- nem minden fiú szereti a gumit, mert nincs meg a közeli testérzése, de akkor keressen olyan nőt, aki tablettával, pesszáriummal stb. védekezik,
-tudom, hogy vannak nők, akik ugyancsak nem szeretik a gumit, ugyanazon okból, mint fentebb írtam a fiúkról (nincs meg a közeli testérzés). Ők is megoldják valami módszerrel. Sőt, vannak nők, akik érzékenyek a gumi anyagára. Ők is megoldják.
Ha nálad a fiú ilyen feltételekhez köti a viszonyt, akkor (hidd el nekem) - nem is szeret igazán Téged és legjobb mielőbb szakítani. Soha ne hagyd magad rászedni a szex terén olyanra, ami nincs az ínyedre!
Ffi.
Egyetértek a 8. Válaszolóval. Ha valakit szeretek akkor hajlandó vagyok kompromisszumokra.
És ha a gyógyszert és a gumit összehasonlítom... Nyilvánvaló, hogy melyik veszélyesebb.
9
Azért ne démonizáljátok már a fog.gátlót..a mai gyógyszerek alacsony hormontartalmúak és egy alapos kivizsgálás után biztonsággal szedhetőek. A guminál meg sokkal több a baleset. Itt kb.minden 3.terhes kérdésnél kiszakadt gumikról írnak..
A többivel egyetértek,ha szereti a srác,nem erőlteti,ez ok. De a gyógyszert nem kell így leírni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!