Budapesten valaki szeretne barátkozni?
Sziasztok! 22 éves lány vagyok és most költöztem Pestre. Jó lenne valaki, akit érdekelnek a környezetemben hasonló szabadidős tevékenységek mint engem.
Szívesen járnék el klubokba, filmvetítéseke, akár társas estekre is de bulizáshoz is egyenlőre keresgetek másokat, mert a jelenleg engem körülvevő emberek nem szeretnek ilyen helyekre járni. (Erről még annyit hogy leginkább a kisebb klubok, rock kocsmák, alternatív helyek és koncertek érdekelnek, de szívesen megyek én mainstream-ebb helyre is.
Illetve nagyon szívesen kutatnám fel a város (általam) kevésbé ismert parkjait, kirándulási lehetőségeit.
Magamról néhány infó: Az alter zenét említettem, kommédiát tanulok, újságíróként dolgozgatok, filmekkel szeretnék majd foglalkozni, szinte mindenben liberális vagyok, inkább ex mint introvertált, szeretek fényképezni és koncert/fesztivál videó készítés az egyik hobbim és kihagyhatatlan infó, hogy dolgoztam hódjelmezben karácsonykor az OBI-ban :D
Mindegy, hogy fiú vagy lány vagy, de a kérdésem nem párkapcsolat keresésének céljából íródott :)
Figyelj, én szombaton pont megyek Vad Fruttik koncertre a Budapest Parkba, ha gondolod (de amúgy nem vagyok pesti). 😃
22/F
Szívesen barátkozom veled, de csak akkor, ha még megvan az a jelmez ...
24F
Szia! Szombaton mennék egy ingyenes koncertre, a barátaim visszamondták, így egyedül megyek, de ha van kedved, csatlakozhatnál. Írj privátban valamilyen elérhetőséget, és ott megbeszélhetnénk a többit
20/L
Hód jelmez geco, 😂😂😂😂
Kérünk róla képet! 😂😂😂
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!