Esetleg van itt aki vagdosta magát aztán abba hagyta?
Figyelt kérdés
Jelenleg csak szimplán eléggé eltávolodva érzem magam a világtól, emiatt szeretnék olyannal beszélni akinek ugyanez a problémája, vagy volt. Szociálisan sokszor kirekesztve érzem magam ha látszódnak mert pl. olyan ruhát hordok és érződik hogy másképpen bánnak velem.2023. aug. 20. 00:32
1/9 anonim válasza:
Hány éves vagy? Fiú vagy vagy lány?
2023. aug. 20. 00:42
2/9 anonim válasza:
Igen
2023. aug. 20. 01:11
3/9 anonim válasza:
Igen. Azzal, hogy vagdosod magad, a figyelmet akarod magadra felhívni, segítséget kérni, mert magányos vagy és tudod, hogy baj van, de a világ nem figyel a jelzéseidre.
2023. aug. 20. 06:33
4/9 anonim válasza:
Beszélhetünk ha gondolod
2023. aug. 20. 07:54
5/9 anonim válasza:
#3 Ez nem igazán igaz. Én vagdostam magam, elég sokáig, de nagyrészt azért, hogy el tudjam terelni a figyelmem arról, amit lelkileg éreztem. Viszont mindig rejtegettem és a hegeim miatt is sokszor félek, hogy mit fognak mások szólni.
2023. aug. 20. 10:16
6/9 anonim válasza:
5# Csatlakozom. Sokszor elterelem a figyelmemet a vagdosással. Úgy vagyok vele, hogy a fizikai fájdalom nem tud megviselni, míg a lelki időnként megfojt. A fájdalom kizökkent.
2023. aug. 20. 16:46
7/9 A kérdező kommentje:
3-as, az én hegeim ritkán látják az emberek, direkt olyan helyeken vagdosom magam ahol nem látják.Viszont vannak olyan helyek mint pl. úszoda, ahol látszanak.Komfortot ad, emellett nem ismerkedni vagyok fent, és aki bármilyen szexuális kérdést tesz fel, azt tiltom.Van barátom, emellett volt már hogy szexuálizálták a problémáim, és erre nagyon allergiás vagyok. :// Valamilyen szinten emiatt se írtam ki hogy 18/l. Voltak normális emberek is, azoknak köszönöm hogy rám írtak.
2023. aug. 20. 20:26
8/9 anonim válasza:
Igen.
Magas volt nagyon az idei infláció és heti szinten legalább enni kellett 1x húst az étrendem szerint, így nem volt más megoldás, mint hogy kisebb darabokat vágok ki magamból.
2023. aug. 21. 10:06
9/9 anonim válasza:
8# XD
2023. aug. 21. 16:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!