Mi lehet az oka annak, ha folyton magányos vagyok, próbálok tenni ellene, mégsem segít? Éreztetek már hasonlóan?
A magány cimke alatt konkrétan arra gondolok, hogy senkire sem tudok barátomként tekinteni, ilyen-olyan haverkodások mellett nem érzem, hogy kötődni tudnék bárkihez is.
Szokták mondani az ilyen problémák esetén, hogy “tegyél ellene”, “járj társaságba, ismerkedj”. Évek óta küszködök ilyen érzésekkel, ami néha eléggé letargiába taszít.. pedig nem vagyok az az önsajnáltató típus, minden igyekezetemmel azon vagyok, hogy megtaláljam a magam társaságát vagy baráti körét, ismerkedem, próbálkozom különböző közösségi programokon.
Elég visszafogott vagyok, mert úgy gondolom az sem segít, ha másokra akaszkodok.
Úgy érzem minden igyekezetem ellenére sem sikerül barátságot kialakítanom.
Már belefáradtam a próbálkozásokba is, nem tudom értékelni már a felszín kapcsolatokat, úgy hogy közben senki sincs, aki közel állna hozzám.
Ha Szeged környéki vagy, szívesen beszélgetnék veled. Én is visszafogottabb típus vagyok, de ettől függetlenül alkalmanként szeretek programokra járni, és mindenkinek szüksége van egy jó barátnőre. 😄
25N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!