Kezdőoldal » Ismerkedés » Barátkozás » Volt már ilyen veletek?

Volt már ilyen veletek?

Figyelt kérdés
Van egy (cigány) fiú akivel el lennék bulizni viszont még tini vagyok és nem tudom mennyire tudna rám vigyázni mennyire megbízhatóak mert elvileg a nőket betegesen féltik. Na ebben az esetben jól jönne. Bárki bulizott már cigány fiúval?

2023. júl. 27. 07:40
1 2 3
 21/24 anonim válasza:
Van bennem egy vonoval, de művelt ember vagyok, így nem aljasodok le holmi szórakozóhelyeken, edetleg egy kellemes vacsora egy jo bor és egymas tarsasagaban?
2023. júl. 27. 17:36
 22/24 anonim válasza:

19,tapasztalat,picinyem.De ti csak a saját károtokon tanultok.

Nincs "jó" ork.Max. azt hiteti el veled,hogy "jó".De úgyis rá fogsz menni.Te ezt már eldöntötted.Aztán majd jönnek a kis tejeskávék,akiket nevelgethetsz majd.Meg fogod bánni,nem lesz elkapargatás,meg a fogamzásgátlás,majd rájössz,vagy nem.

2023. júl. 27. 17:55
 23/24 anonim válasza:
23: tapasztalat? Akkor végülis leírtad az életed...
2023. júl. 27. 17:59
 24/24 A kérdező kommentje:
#24 így igaz! Ott a pont!
2023. júl. 27. 18:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!