Veletek is volt ilyen?
Figyelt kérdés
Tiszteletem!
Veletek is volt olyan, hogy nagyon tetszett nektek egy lány, de mindig volt barátja vagy nem jötettek be neki? Velem most az van, hogy suliban nem nagyon beszélünk mer hát minek nyomuljak? Ö meg nem jön oda hozzam... de ma meg csak úgy a semmiből küld nekem egy lányról képeket de most komolyan mi a f*sz nem lehet tudni mit akar írásában úgy tűnik mintha bejönnek neki de a suliban leszar szerintetek?
2020. dec. 9. 20:50
1/3 anonim válasza:
Nem lehet, hogy annak a lánynak jössz be, akiről képet küldött neked?
Amúgy lehet azért szar le suliban, mert úgy érzi te is azt csinálod, azzal, hogy nem mész oda hozzá mert minek. Viszont ha kapcsolatban van, akkor hanyagold. Mert ha a barátja mellett veled kavarna, akkor majd melletted is kavarna más srácokkal..
2020. dec. 9. 21:57
2/3 A kérdező kommentje:
Nem is ismerem azt a lányt ezért olyan furcsa... nincs kapcsolatban csak van egy b*uzi gyerek aki egyfolytában körülötte legyeskedik ma is csak úgy rá csapott a seggere (kis csontváz tehát 1%izom nincs rajta, patkány feje van,és meg azt mondja mennyire utalja a lányt) szét b*szott az ideg azthittem már leütöm.
2020. dec. 9. 22:12
3/3 anonim válasza:
Állj ki a lányért akkor ha ilyen vele. Ne csak később mérgelődj rajta..
2020. dec. 9. 22:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!