Szimpatikus? Nem tolakodó? Megnevetett/jól elbeszélgetünk?
Mint férfi is tetszik? (Gondolom ilyen apropóból ismerkednél)
Ha foglalt vagyok persze eleve felejtős a beszélgetés is, ha látom milyen szándék van mögötte.
Az alapvető dolgok mint pl. Ápolt külső, Udvariasság ilyenekre nem térnék ki azt hiszem ez egyértelmű.
2020. aug. 30. 15:45
2/9 anonim válasza:
Eléggé meglepődnék, mivel még sosem jöttek oda hozzám utcán. Aztán azt hinném, hogy csak szivat.
2020. aug. 30. 16:46
3/9 anonim válasza:
Hozzám se jönnek oda,úgyhogy nem tudom.
2020. aug. 30. 17:22
4/9 anonim válasza:
Velem már esett meg többször is. De mivel párkapcsolatba élek, ezért visszautasítottam már amikor kiderült mi a szándéka.
Szerintem aranyos dolog, és abszolút járható út, ha jól csinálod. Jól csinálni címszóra pedig az első válaszoló részletes választ adott.
2020. aug. 30. 17:35
5/9 anonim válasza:
Nekem nagyon tetszik, mikor bepróbálkoznak. Múltkor épp a zebránál vártam, mikor szemben megállt egy pasi biciklivel. Annyira nézett, hogy leesett a bicikliről, ami nagyon vicces volt, így elnevettem magam (ő is). Mikor zöldre váltott a lámpa, akkor megvárt mire az ő felére értem és leszólított, hogy "látom sikerült felkelteni a figyelmedet, elhívhatlak randira?". Nagyon helyes pasi volt, de mivel kapcsolatban élek, így nemet mondtam.
2020. aug. 30. 18:02
6/9 anonim válasza:
5-ös,ez aranyos történet! Én nem töltök annyi időt az utcán,köztéren,hogy óvatosan tudnának velem ismerkedni. Közvetlen vagyok,szívesen beszélgetek,de van bennem egy normális szintű bizalmatlanság ahhoz,hogy ilyen ismerkedésből több legyen. De nem mondom,hogy soha de soha. A zebrás pasinak nehéz lett volna nemet mondani :)
2020. aug. 30. 18:43
7/9 A kérdező kommentje:
"szívesen beszélgetek,de van bennem egy normális szintű bizalmatlanság ahhoz,hogy ilyen ismerkedésből több legyen."
Első körben ne is legyen több ismerkedésnél...
A "normális szintű bizalmatlanság" pedig szükséges.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!