Vannak itt olyan emberek, akik kedvelik a sötét dolgokat és a metál zenét?
Zenében mindenevő vagyok,a metáltól a klasszikus zenéig vagy a rappig bármi jöhet, viszont a sötét dolgokat rettentően imádom.
Vámpírokkal,vérfarkasokkal,boszorkányokkal kapcsolatos filmek,sorozatok,könyvek a kedvenceim. Imádom az okkultizmust,szívesen tanulnám,ha amerikában élnék. Irigylem őket ez miatt,hogy ott ez tök normális szaknak számít.
Szeretem az elhagyatott helyeket felfedezni,szeretek temetőkben járni,szellemeket is idéztem régebben sikeresen,mivel túl traumatikus következményei voltak így abba kellett hagynom,de ettől függetlenül 100%-ig hiszek a túlvilágban. 25/L
"Zenében mindenevő vagyok"
Nem értem milyen alapon mesélik be maguknak ezt az emberek... :D Lenne kedvem kísérletezni az ilyen egyéneken, de inkább mégsem. :) Ez a zenei mindenevőség max. a kliséhalmazok pereméig terjed, és abszolút jellemtelen, felületes megközelítése a zenének...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!