Miért írta ki ezt a telefonom? Be fog dögleni?
Figyelt kérdés
Ma reggel mikor levettem töltőről a telóm a háttér full fekete volt és piros, cirtomsárga meg kék szöveggel valami ki volt írva, több sorban. Nem tudtam elolvasni, mert úgy megijedtem, egyből újraindítottam. Mi lehetett ez? A memória megtellt rajt már régóta, be fog szarni? Mert akkor gyorsan lementek róla mindent. Azóta változatlanul működik. Olyasmi volt mikor pl anno a windows nem indult a gépen és kiírta a sok szöveget, majd gombnyomásra indult el. Samsung telóról van szó, már nem mai darab, de eddig nem volt vele probléma.2023. júl. 2. 07:43
1/3 anonim válasza:
Nem tudjuk mit írt ki neked. Lehet hogy éppen azt hogy nyertél, te meg kikapcsoltad.
Ilyenkor nem tilos elolvasni vagy akár lefotózni.
2/3 anonim válasza:
Kép Ernő fotója tudna segíteni.
Lehet nem szereti az éjszakai töltést.
3/3 anonim válasza:
"A mobil még pihen.
Kérem NE indítsa újra !!!"
talán ez volt ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!