Kezdőoldal » Ismerkedés » Barátkozás » Vannak itt olyan emberek,...

Vannak itt olyan emberek, akik kedvelik a sötét dolgokat és a metál zenét?

Figyelt kérdés
Szívesen beszélgetnék nemtöl és kortól függetlenül olyan emberekkel, akik kedvelik a sötét dolgokat és a metál zenét. A kedvenc müfajom a black metál, de a death metált és a szimfónikus (gótikus) metált is szeretem. 31 éves nö vagyok.

2023. júl. 6. 14:36
1 2 3
 11/23 anonim válasza:
Hatalmas gothic metal rajongó vagyok(Paradise Lost-tól a Tristania-ig), meg persze jöhet a Black és a Death-Doom is rengeteg mennyiségben.(Amorphis-tól October Tide-ig). Ha gondolod írj nyugodtan. 21F
2023. júl. 6. 21:07
 12/23 anonim válasza:
Én egy sötét ember vagyok!😂
2023. júl. 6. 21:16
 13/23 anonim válasza:
Jelen! 22L
2023. júl. 7. 10:38
 14/23 anonim válasza:

Mindenki csak a kérdezővel beszélget, vagy amolyan társaság alakul?

Metált mostanában nem hallgatok, de a kedvelt műfajaim között van, főleg black és death. De csak hallgatom, nem vagyok túlságosan benne.

Én imádom a sötétebb hangulatú helyeket, témákat,tárgyakat. Temetők, régebbi gótikus templomok, igazán gyönyörűek.

2023. júl. 7. 13:52
 15/23 anonim válasza:

Itt vagyok!

31/F

A leírásodból teljesen magamra ismertem, csak hát van még 1+ tulajdonságom ami nem fog tetszeni bennem.

Hogy nagyon mélyen hiszek Istenben.

Ugyanakkor nem követem egyik keresztény vallásos felekezetet sem, tehát nem járok templomba meg semmi ilyesmi, de nagyon hiszek a kereszténység istenében.

Gondoltam jobb ha előre szólok.......

2023. júl. 7. 21:00
 16/23 anonim válasza:

Szintén nagyon setetem a metál zenét, és a sötét dolgokst is. Azokst is, amiket a kérdező felsorolt, de a true crime-ot, horrort, creepypsstákat, stb. is.

Ha van kedve valakinek nyugidtan írjon :).

18/l

2023. júl. 8. 00:29
 17/23 anonim válasza:
Igen, black, death, doom, goth. Szintén 31, lány. Nem csinálunk valami társaságot Discordon, vagy valahol? Teljesen komolyan írom. :)
2023. júl. 9. 05:30
 18/23 anonim válasza:
Én is szeretem a metált, horrorokat és sötét történeteket, okkultizmus, vámpírok, démonok..stb érdekel. Plusz nagyon szeretek sötét, elhagyatott helyekre menni kirándulni, leginkább a lakhelyem közelében szoktam, meglepő mennyi van.
2023. júl. 14. 11:58
 19/23 anonim válasza:
Alapítsunk már valami közös csoportot :)
2023. júl. 15. 03:25
 20/23 anonim válasza:
csippantom az ilyesmit lehet írni 23/N
2023. júl. 18. 21:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!