Hogyan kezelitek a ghostingolást, szó nélküli eltűnést?
Figyelt kérdés
Írtok egy utolsó levelet pl. 1 hét után, hogy mi van, elfelejtett-e, elkeveredett-e a leveled stb.,. vagy ott rohadjon meg és simán kerestek mást?2023. máj. 31. 10:09
11/16 anonim válasza:
Nincs elkeveredett levél. Aki akar, megtalál. Aki akar, behív interjúra. Aki akar, válaszol. Akinek fontos vagy.
2023. máj. 31. 14:53
12/16 A kérdező kommentje:
10: Elég szomorú. Nehogy már azt vegyük alapnak, hogy sok a barom a cégeknél is... :o(
2023. máj. 31. 14:59
13/16 anonim válasza:
Szinte egyedül telnek a napjaim.
Munka helyen eldumalok 4 emberrel, kettovel elhulyulok.
Van kivel elmennem moziba.
De ennyi. Nincs kivel elmennem szorakozni, mert tul sokat valogattam az evek soran. A barotok lekoptak es felnőttkent, mar joval nehezebb minosegi baratokat talalni.
Ilyen logos spanok pedig nincsenek.
Lehet most ezek hianyoznak az eletemből.
2023. máj. 31. 20:11
14/16 anonim válasza:
Régebben fájt, aztán már nem... most 2 ember ghostingol. Kitöröltem a beszélgetést, és elengedtem.
2023. jún. 1. 21:22
15/16 anonim válasza:
Ugyanez eleinte elég rossz, aztán ahogy telik az idő jobb lesz így utólag visszanézve magamat vicces hogy hetekig pörögtem rajta, egyébként talán hétszer találkoztunk alkalmanként 9-10 órát töltöttünk együtt kb átlagba. 80km volt közöttünk mindig lekocsikáztam. Ezek után tényleg jól esett volna ha legalább annyit mond hogy nem erre gondoltam,de ez nem történt meg. Egyébként én egy hangüzenetet küldtem neki lezárásképpen részemről,már pontosan nem emlékszem mennyi időre rá lehet volt 3hét is egyébként, mondjuk biztos hogy soha nem hallgatta meg,de azóta már azt az appot is töröltem ahol beszéltünk ahogy a számát is😄.Látom hogy ez már egy régebbi post, csak most így random rá kerestem ilyen témákra és gondoltam leírom😄
2024. júl. 5. 21:20
16/16 A kérdező kommentje:
15: A téma sajnos ma is aktuális, köszi, hogy írtál. :o)
2024. júl. 5. 22:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!