Liza309 kérdése:
Mindenkinek szép napot! Mindig megyek pestfelé, csomó embert látok, aki tetszik, de lefagyok és inkább elvetem a az ötletet. Szerintetek ez miért van?
Figyelt kérdés
2023. ápr. 24. 18:03
1/4 anonim válasza:
Azért, mert félsz attól, hogy mi fog történni utána. Ez természetes. Ezt meg kell próbálni legyűrni, és odamenni, hogy na csumi van. Szerintem sokan örülnének, hogy egy lány odamegy hozzájuk, hidd el. Meg ha mégsem, akkor egy nemleges válasz sokkal jobb, mint azon törni magad, hogy de hülye vagyok, hogy nem mentem oda. :D
2023. ápr. 24. 18:08
2/4 anonim válasza:
Tanulj meg írni előbb!
2023. ápr. 24. 19:02
3/4 anonim válasza:
Ez normális, a szépek mindíg Pest felé mennék, a csúnyák az ellenkező irányban. Ahogy azt a kormányrendelet megszabta.
2023. ápr. 24. 21:12
4/4 anonim válasza:
Mennyi idős vagy?
Számít azért ez is:)
Bár nekem eszembe sem jutna senkit leszólítani, megijednének tőlem
2023. ápr. 24. 21:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!