Kezdőoldal » Ismerkedés » Barátkozás » Ha féltékeny vagyok arra hogy...

Ha féltékeny vagyok arra hogy az egyik barátnőmnek mondjuk tetszik valaki akkor én máshogy érzem iránta?

Figyelt kérdés
Mostanában ébredtem rá hogy leszbikus vagyok és elkezdtem felfigyelni egyik legjobb barátnőmre az hogyha dühös vagyok rosszul érzem magam ha tetszik neki valaki jelentheti hogy én nem csak barátságot érzek iránta? Vagy ez természetes?

2022. jún. 20. 18:40
 1/7 anonim válasza:

Igen, akkor nem csak barátnak tekinted.

Nekem két közeli lánybarátom volt. Az egyikőjük pasizós híreinek mindig őszintén pozitívan fogadtam, faggattam a részletektől, szomorú voltam vele, ha nem jött össze, és együtt örültem vele, ha normális srácot talált. Viszont a másik lánybarátnál állandóan azon görcsöltem, hogy el fog hanyagolni, és látatlanból is utáltam az aktuális barátait, kivert a víz a gondolatra, hogy valakivel olyan dolgokat oszt meg, mint velem, és hogy hasonló programot csinál vele, ami volt velem is. Na, felé nem csak barátság volt.

2022. jún. 20. 18:54
 2/7 A kérdező kommentje:
1, Ugyanezt érzem egyik barátnőmmel de tudom hogy ő hetero és sose tetszett nekem de mostanában féltékeny vagyok rá
2022. jún. 20. 19:00
 3/7 anonim válasza:
Az én barátnőm is hetero volt. :D Tudatosabb megközelítés sokat dob a féltékenység kezelésén, ameddig idővel el nem múlik magától.
2022. jún. 20. 19:07
 4/7 anonim válasza:
Bejön neked,előre sajnallak.Ateltem
2022. jún. 20. 19:47
 5/7 A kérdező kommentje:
Hát sejtettem de előre félek mert ha megtudja nem hinném hogy akár barátkozni mármint kínos lenne neki biztos.. elfogadja a melegeket de ő hetero.. ki kell km vernem a fejemből legjobb ha megismerek valaki mást de barátnak marad
2022. jún. 20. 22:46
 6/7 anonim válasza:
Igen,te is tudod mi a megoldás
2022. jún. 20. 22:59
 7/7 anonim válasza:
Mondjuk egy normális barátnak az ilyenen nem kellene megsértődnie. Ha elmondod neki, hogy mi az ábra, annak a kíséretében, hogy tudod, hogy nem kölcsönös, és nem is lesz az, csak úgy gondoltad, fő az őszinteség, az optimális esetben még építheti is a baráti bizalmat.
2022. jún. 20. 23:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!