Ha valakit bejelölök közösségi oldalon,akit csak futólag ismerek,az gondolhatja azt,hogy tetszik,s akarok tőle valamit? Kétszer beszéltem csak még vele,ázok is rövidek voltak.
Figyelt kérdés
2021. márc. 31. 08:04
1/8 A kérdező kommentje:
azok*
2021. márc. 31. 08:04
2/8 anonim válasza:
Mi honnan tudjuk, hogy ő mire gondol? Van, aki ezt fogja gondolni, van, aki nem. Ha neked tetszik az illető, akkor írj neki, hogy szeretnél vele ismerkedni, oszt' jónapot.
2021. márc. 31. 08:10
3/8 A kérdező kommentje:
Mások véleménye?
2021. márc. 31. 08:45
4/8 anonim válasza:
Engem is jelölt be rengeteg olyan akivel csak látásból ismerjük egymást, esetleg beszéltünk egyszer-kétszer. Nem szoktam azt gondolni.
2021. márc. 31. 09:09
5/8 anonim válasza:
Nem gondolnak semmit. Látásból ismerős, akkor már teljesen normális a jelölés.
2021. márc. 31. 09:16
6/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi hozzászólásokat!
Félreértette az adott hölgy a jelölésem,többet nem teszem ilyet...
2021. márc. 31. 10:23
7/8 anonim válasza:
#6: Ne emészd magad, aki félre akarja ezt érteni, az félre is fogja, ez nem a te hibád. Nekem is van olyan lány ismerősöm, akivel egyszer beszélgettünk picit hosszabban, meg vagy háromszor 2-3 mondatot, azon kívül max. köszönünk egymásnak, és bejelöltem őt Facebookon. Visszaigazolt, de azóta sem problémázott ezen. Nem hiszem, hogy egy bejelölés akkora nagy tragédia lenne, valószínűleg annak a nőnek lehetett a toronyban egy kis probléma, aki problémázott azon, hogy megjelölted őt.
2021. márc. 31. 10:45
8/8 A kérdező kommentje:
Köszi!!!!!
2021. márc. 31. 11:15
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!