Lányok, mi az ami tetszik egy fiúban, vagy tetszene? 16/F
Nekem azt tetszik ha nem olyan mint a többi. Ezért is fogtam ki az iskola "rossz fiúját" tetszet hogy nem fél senkitöl, az igazi reppet halgatta nem a mostani kis fosokat. És imádtam hogy nem ugy öltözködik mint a kora beliek. Öszinte és szó kimondo. Igazi csávos viselkedese van és nem olyan akik a tiktokon vannak az ál menők vagy a disz b*zil
És szerencsére jövöre leszünk 4 éve együtt.
17/L
Ha van egy kis esze, és nem csak a farka után megy folyamatosan. Legalább annyi tisztelet legyen benne felém hogy ne nézzen egy tárgynak.
Ezen kívül szeretem ha valakinek jó a humora, és hasonló az enyémhez. Olyan akivel nyugodtan lehetek "fura".
Alapvetően inkább az introvertáltabb fiúk jönnek be, mivel én se vagyok túl kimozdulós típus.
16/L
Kedves #5 miztos te is azok a selejtek közé talrtozol amit a 4 es le irt. Azért vagy fel háborodva. Egy nőnek férfi kel nem olyan mint a legtöbb mai fiatal!
24/F
" Egy nőnek férfi kel"
Ezt aláírom, de egy "rosszfiú" aki rappet hallgat meg "nem ugy öltözködik mint a kora beliek" (magyarul úgy öltözködik mint egy csöves mert ugye az kibszott menő) az MINDEN csak nem igazi férfi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!