Kezdőoldal » Ismerkedés » Barátkozás » Lányok, mi az ami tetszik egy...

Lányok, mi az ami tetszik egy fiúban, vagy tetszene? 16/F

Figyelt kérdés
Itt nem a kinézetre gondolok, hanem a személyiségére. Pl halk, lóbálja a lábát ha a padon ül. Meg ilyen kis apróságok.
2022. máj. 31. 23:21
1 2
 1/12 anonim válasza:
a farka 😍
2022. máj. 31. 23:38
 2/12 anonim válasza:

Ha szabadidejében ilyen videókat csinál

https://www.youtube.com/watch?v=2M0LMAYQMUQ

2022. máj. 31. 23:40
 3/12 anonim válasza:
2022. máj. 31. 23:41
 4/12 anonim válasza:

Nekem azt tetszik ha nem olyan mint a többi. Ezért is fogtam ki az iskola "rossz fiúját" tetszet hogy nem fél senkitöl, az igazi reppet halgatta nem a mostani kis fosokat. És imádtam hogy nem ugy öltözködik mint a kora beliek. Öszinte és szó kimondo. Igazi csávos viselkedese van és nem olyan akik a tiktokon vannak az ál menők vagy a disz b*zil

És szerencsére jövöre leszünk 4 éve együtt.

17/L

2022. jún. 1. 05:25
 5/12 anonim válasza:
Nehogy elhidd amit #4 makog, ő csak egy tipik büdös ribantsz
2022. jún. 1. 07:10
 6/12 anonim válasza:

Ha van egy kis esze, és nem csak a farka után megy folyamatosan. Legalább annyi tisztelet legyen benne felém hogy ne nézzen egy tárgynak.

Ezen kívül szeretem ha valakinek jó a humora, és hasonló az enyémhez. Olyan akivel nyugodtan lehetek "fura".

Alapvetően inkább az introvertáltabb fiúk jönnek be, mivel én se vagyok túl kimozdulós típus.

16/L

2022. jún. 1. 12:31
 7/12 anonim válasza:

Kedves #5 miztos te is azok a selejtek közé talrtozol amit a 4 es le irt. Azért vagy fel háborodva. Egy nőnek férfi kel nem olyan mint a legtöbb mai fiatal!

24/F

2022. jún. 1. 15:51
 8/12 anonim válasza:

" Egy nőnek férfi kel"

Ezt aláírom, de egy "rosszfiú" aki rappet hallgat meg "nem ugy öltözködik mint a kora beliek" (magyarul úgy öltözködik mint egy csöves mert ugye az kibszott menő) az MINDEN csak nem igazi férfi.

2022. jún. 1. 15:58
 9/12 anonim válasza:
Tehát atol hogy nem feszülös farmert hord akkor már csöves?
2022. jún. 1. 16:00
 10/12 anonim válasza:
nem, de nem a 80-as években vagyunk. most én is kérdezek valamit: attól hogy valaki feszülős farmert hord akkor már díszb*zi?
2022. jún. 1. 16:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!