Természetes göndör hajam van, de mindig vasaltam, mert néhány fiú haverom szerint szebb az egyenes haj, mint a göndör. Viszont úgy döntöttem szeretném most óvni a hőtől, mert ígyis tönkre van a festéstől meg a vasalástól, csak attól félek, hogy ha megtetszik valaki, lehet pont azért nem fogja viszonozni, mert nem jön be neki a göndör haj. Észrevettem, hogy egyenes hajjal több fiú felfigyelt rám, mint most, hogy göndören hordom.
Ha valaki igazán szeret téged akkor ugyan annyira fog szeretni göndör hajjal mint egyenes hajjal.
Hordjad úgy ahogyan te szeretnéd.
2022. márc. 27. 23:42
2/15 anonim válasza:
Az ízlésem nincs kihegyezve sem szemszínre, sem hajszínre, sem hajhosszra. A testmagasság és szemérem szőrzet milyensége -akár csak az emlők mérete vagy a vulva kinézete - full hidegen hagynak.
De azt már felfedeztem magamon, hogy göndör hölgyek közül csak nagyon kevesen jönnek be (igazán ).
2022. márc. 27. 23:56
3/15 anonim válasza:
Nekem úgy nagy átlagban az egyenes haj jön be, de akit eddig a legközelebbnek éreztem magam annak pont göndör haja volt, szóval ez is jelzi, hogy kurvára mindegy :D De amúgy aranyos a göndör haj is szerintem
2022. márc. 28. 00:09
4/15 Isti22 válasza:
Függhet az arctól, testalkattól, hajhossztól... stb.
Volt göndörhajú és egyenes szerelmem is, szóval mindegy :)
Mutatsz képeket?
2022. márc. 28. 05:55
5/15 Noren1989 válasza:
Nekem speciel tetszik, de ahogy a fenti kollegàk is jelezték, fontos az összkép.
2022. márc. 28. 06:44
6/15 anonim válasza:
Meghúzgálnám a hajad😉
2022. márc. 28. 08:26
7/15 anonim válasza:
Nekem is göndör. Felemásan vélekednek róla, bár eddig nem riasztott el senkit.😅
2022. márc. 28. 08:56
8/15 anonim válasza:
Akinek meg egyenes, az göndöríti, mert szerinte úgy szebb, és több pasi figyel fel rá.
Van baj a világgal. :D
2022. márc. 28. 12:18
9/15 anonim válasza:
Szerintem azért figyelnek fel rád többen egyenes hajjal, mert akkor több önbizalmat sugárzol magadból.
Nekem is göndör. Agyba-főbe dicsérik, én viszont annyira szorongok ha göndör, hogy kb észre sem veszem mi történik körülöttem. Egyenes hajjal meg persze, hogy megnéznek, mert azt büszkén hordom. :)
Szóval szerintem itt inkább az lehet a ludas, hogy úgy érzed, úgy vagy szebb, ezért azt máshogy viseled.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!