40-55 év között lelkileg nehéz neked most?
Figyelt kérdés
Egyedül vagy, csalódtál emberekben, fel kellene dolgoznod rossz dolgokat, nincs, akivel bármiről beszélj...
Írj nekem, beszéljük meg
50f
2023. ápr. 7. 16:57
11/14 anonim válasza:
Köszi.
2023. ápr. 7. 18:44
12/14 anonim válasza:
Erre a korra már mindenki túl van minimum egy csalódáson.
Nekem van gyerekem, sok barátom, házastarsam is. Nincs okom panaszra.
A sérelmeket nem szabad sokáig hurcolni és dédelgetni. Nem véletlenül mondjak rájuk, hogy koporsószögek.
2023. ápr. 7. 18:57
13/14 anonim válasza:
Igen. Nagyon nehéz lelkileg. Főleg mióta a feleségem rákban elhunyt. Azóta teljesen össze vagyok törve. Ráadásul pont múlt karácsony másnapján hunyt el. Azt hiszem ma este be veszek 90 szem altatót. Hogy ki bírjam ezt a nagy leki fájdalmat.
2023. ápr. 8. 10:05
14/14 anonim válasza:
Azért azt ne tedd már. Inkább helyette hívj fel valami lelkisegélyt vagy ismerőst vagy rokont vagy bárkit, de ezt inkább ne már.
Amúgy is. Gondolj bele. Öngyilkos akarsz lenni, és mi van ha nem halsz meg, helyette még valami betegséggel, rosszabb egészségi állapottal kötöd be.
2023. ápr. 8. 17:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!