40-55 év között lelkileg nehéz neked most?
Egyedül vagy, csalódtál emberekben, fel kellene dolgoznod rossz dolgokat, nincs, akivel bármiről beszélj...
Írj nekem, beszéljük meg
50f
7-es vagyok. 6-7 alkalommal voltam már a hölgynél. Tegnap SMS-ben egyeztettünk időpontot mára. Odamentem a lépcsőház elé, és mint mindig hívtam, hogy szóljak, itt vagyok. Nem vette fel, ezt követően írtam neki, hogy itt vagyok. Erre az volt az SMS-beli válasza, hogy nem jó neki a mai találkozó, de nem tudott szólni, mert nincs meg a számom, miközben a tegnapi SMS-üzeneteink közt nyilván ott volt. Írta, hogy legközelebb kárpótol, írtam, hogy nem lesz legközelebb. Szóval: sz@r, hogy oda jutottam, hogy már pénzért sem tudok hölgy társaságot találni. Rá van írva a képemre, hogy velem ezt meg lehet csinálni. Volt olyan barátnőm, aki félmillával húzott le. Balek, balfék, lúzer vagyok. :D
Majd a munkámnak élek, az tök jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!