Kezdőoldal » Ismerkedés » Barátkozás » Miért csinálják ezt egy...

Miért csinálják ezt egy csomóan (ezen az oldalon és máshol is)?

Figyelt kérdés
Arról panaszkodnak, hogy nincs kivel beszélgetniük, esetleg konkrét témát is mondanak, viszont mikor írsz nekik tőmondatokban reagálnak, kb. mintha az utcán mennél utánuk random idegenként és úgy kérdezgetnéd őket hülyeségekről. Ez viszont eléggé más helyzet, mert itt ők kezdeményezik az egészet, ha adott téma van akkor gondolom az érdekli is őket, szóval... ez mi? Mi értelme van?

2023. ápr. 4. 20:22
1 2 3
 21/29 anonim válasza:
Par nap utan nehez fenttartani beszelgetest, szerintem a legtobben az ismeroseikkel se minden nap beszelgetnek. Igazabol a megoldas az ha egy ido utan szemelyes talalkozasok vannak, ha ez nincs akkor elhal a dolog, hiszen kozos programok nelkul tenyleg nagyon sok energiat es kreativitast igenyel hogy fenttarts egy beszelgetest kvazi idegenekkel.
2023. ápr. 5. 15:24
 22/29 anonim válasza:
Általában antiszociális emberek ragadnak le az ilyen netes témákon. De közben vágynak valamire, és várják a csodát, amit majd egy új ismerős hoz el. Magukért semmit nem tesznek. És és az eredmény.
2023. ápr. 5. 15:36
 23/29 anonim válasza:

Nekem a kedvencem, amikor már másik platformon is beszélgetünk és egyszer csak minden ok nélkül eltűnik az illető.

De azért pár nap múlva itt újra meglátom a kérdését...

2023. ápr. 5. 17:39
 24/29 anonim válasza:

Ja van egy alkoholista, aki mindig barátkozni akar. Egyszer ráírtam. Rögtön megadta a telefonszámát címet, nevét, mikor megyünk inni. Maghallgattattak az imái van barátja végre. Másnap meg már csak nagy kelletlen írt, nekem volt kínos, hogy talán zaklatom . Aztán újra indult a ciklus, a lemez, megint feltette a kérdést a barátkozásról.

Einstein mondta egyszer valahogy, hogy a dili jele az, ha mindíg ugyanazt ismétli valaki és más eredményt vár.

2023. ápr. 5. 17:47
 25/29 anonim válasza:
Én akkor szoktam lelépni, ha kiderül, nyomi az illető. Többnyire megpróbálok képet kunyerálni tőle, ha látom, gáz akkor viszontlátásra. Tudom, undorító amit csinálok, de már párszor beigazolódott, hogy egy összeszedett külsejű emberrel jobban el tudok lenni.
2023. ápr. 16. 16:21
 26/29 anonim válasza:

25: te le vagy maradva legalább 15 évvel az arcképek valóságtartalmával kapcsolatban

XD

2023. ápr. 16. 16:25
 27/29 anonim válasza:
16.21es és, ha nem tetszik a kép azért mondasz neki valamit, vagy csak felszívódsz szó nélkül?
2023. ápr. 16. 16:27
 28/29 anonim válasza:
Ja, biztos majd egy jó kinézetű csaj vagy ürge küld egy szar proli igénytelen szelfit magáról, ha kamuzni akarna 😂
2023. ápr. 16. 16:28
 29/29 anonim válasza:
Többnyire kicsit még írogatok neki, utána meg már nem. De engem is pattintottak le képküldés után, úgyhogy nem csak én vagyok ilyen.
2023. ápr. 16. 16:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!