Miért csinálják ezt egy csomóan (ezen az oldalon és
máshol is)?
1/29 anonim válasza:
Értelme kb. semmi, ez csak a magány okozta segélykiáltás, valódi, mögöttes szándék nélkül.
2/29 anonim válasza:
Nem sok értelme van tény! Talán a valóságban érdemesebb keresgélni.🙂
3/29 A kérdező kommentje:
De ha már ott van a lehetőség, hogy ne legyenek annyira magányosak legalább egy időre, akkor miért kell konkrétan ellehetetleníteni a dolgot? Így soha nem fog változni a helyzetük.
4/29 anonim válasza:
Nekem is érdekes ez. Szerintem: nem feltétlen az van a másik végen, aki hírdeti magát; nincs igazából felkészülve egy-egy ilyen beszélgetésre; megíjed, mert már olyan régen beszélt emberrel; nincs kitartása- lényegi mondanivalója; nem gondolta az egészet komolyan.
5/29 anonim válasza:
Igen ebben amit 4-es ír elég érdekes. Van, hogy érzik az igényt, de nincs miről.
6/29 anonim válasza:
Számtalan ilyen esetbe én is belefutottam már. Az már szinte rekord, ha valakivel itt egy-két napig folyamatosan lehet üzeneteket váltani. Azt, hogy miért csinálják, szerintem ők se tudnák megmondani.
7/29 anonim válasza:
Ezzel azt érik el, hogy te érezd magad rosszul amiért érdeklődő vagy és tényleg beszélgetni akarsz/barátkozni/ismerkedni. Az olyan emberek akik vinnyognak, hogy nincs senkijük majd mikor jön valaki akivel lehetne egy jót beszélgetni de full lesz@rják, rohadjanak már meg de komolyan.
8/29 anonim válasza:
Őszintén mit várunk a nettől,főleg egy anonim oldalon,persze hogy benne van a pakliban,lelép,nem valós amit ír,meghazudtolja magát. Ez bármilyen közösségi oldalon jelen van,de sajnos nem csak itt hazudgálnak,hanem akadnak olyanok akik a való életben sem mondják az igazat csak hogy fényezzék magukat,az viszont nem esik le hogy a hazugságra előbb vagy utóbb fény derül. Sok mindent nem tud elérni vele. De a net az meg botrány.. Nekem már igazából az ilyen fel sem tűnik. Én már annyiszor próbáltam tudod, belefáradtam...
9/29 anonim válasza:
Imádom, mikor felmegyek anotalkra, mert olyanom van, bedob egy lányt, aki azt írja, hogy ismerkedni van az oldalon, majd ha megkérem, hogy mutatkozzon be, nem tudja megtenni 2 összefüggő mondatban.
Nekem az a szűrőm az ilyenekre, hogy "amit fontosnak tartasz magadról". Ha nem tud erre érdemleges választ adni, megy a levesbe.
Konkrétan csak azt várják, hogy kérdezz valamit.. jó esetben visszakérdeznek, de maguktól nem tudnak beszélgetést vezetni. Szörnyű, hogy a legtöbb fiatal lány ilyen :/
10/29 A kérdező kommentje:
9-es, nekem mindkét nemmel és több korosztállyal is van sok ilyen tapasztalatom, szóval nem kéne általánosítani.
A 7-es válaszolóval nagyon egyetértek, velem is mindig ez van ilyen esetekben. Már úgy érzem nyomulós vagyok mikor több mint 3 mondatban válaszolok, ami nevetséges.
Kapcsolódó kérdések: