Kezdőoldal » Ismerkedés » Barátkozás » Miért csinálják ezt egy...

Miért csinálják ezt egy csomóan (ezen az oldalon és máshol is)?

Figyelt kérdés
Arról panaszkodnak, hogy nincs kivel beszélgetniük, esetleg konkrét témát is mondanak, viszont mikor írsz nekik tőmondatokban reagálnak, kb. mintha az utcán mennél utánuk random idegenként és úgy kérdezgetnéd őket hülyeségekről. Ez viszont eléggé más helyzet, mert itt ők kezdeményezik az egészet, ha adott téma van akkor gondolom az érdekli is őket, szóval... ez mi? Mi értelme van?

2023. ápr. 4. 20:22
1 2 3
 1/29 anonim válasza:
Értelme kb. semmi, ez csak a magány okozta segélykiáltás, valódi, mögöttes szándék nélkül.
2023. ápr. 4. 20:36
 2/29 anonim válasza:
Nem sok értelme van tény! Talán a valóságban érdemesebb keresgélni.🙂
2023. ápr. 4. 20:37
 3/29 A kérdező kommentje:
De ha már ott van a lehetőség, hogy ne legyenek annyira magányosak legalább egy időre, akkor miért kell konkrétan ellehetetleníteni a dolgot? Így soha nem fog változni a helyzetük.
2023. ápr. 4. 20:44
 4/29 anonim válasza:
Nekem is érdekes ez. Szerintem: nem feltétlen az van a másik végen, aki hírdeti magát; nincs igazából felkészülve egy-egy ilyen beszélgetésre; megíjed, mert már olyan régen beszélt emberrel; nincs kitartása- lényegi mondanivalója; nem gondolta az egészet komolyan.
2023. ápr. 4. 20:51
 5/29 anonim válasza:
Igen ebben amit 4-es ír elég érdekes. Van, hogy érzik az igényt, de nincs miről.
2023. ápr. 4. 21:10
 6/29 anonim válasza:
Számtalan ilyen esetbe én is belefutottam már. Az már szinte rekord, ha valakivel itt egy-két napig folyamatosan lehet üzeneteket váltani. Azt, hogy miért csinálják, szerintem ők se tudnák megmondani.
2023. ápr. 4. 21:23
 7/29 anonim válasza:
Ezzel azt érik el, hogy te érezd magad rosszul amiért érdeklődő vagy és tényleg beszélgetni akarsz/barátkozni/ismerkedni. Az olyan emberek akik vinnyognak, hogy nincs senkijük majd mikor jön valaki akivel lehetne egy jót beszélgetni de full lesz@rják, rohadjanak már meg de komolyan.
2023. ápr. 4. 21:28
 8/29 anonim válasza:
Őszintén mit várunk a nettől,főleg egy anonim oldalon,persze hogy benne van a pakliban,lelép,nem valós amit ír,meghazudtolja magát. Ez bármilyen közösségi oldalon jelen van,de sajnos nem csak itt hazudgálnak,hanem akadnak olyanok akik a való életben sem mondják az igazat csak hogy fényezzék magukat,az viszont nem esik le hogy a hazugságra előbb vagy utóbb fény derül. Sok mindent nem tud elérni vele. De a net az meg botrány.. Nekem már igazából az ilyen fel sem tűnik. Én már annyiszor próbáltam tudod, belefáradtam...
2023. ápr. 4. 22:30
 9/29 anonim válasza:

Imádom, mikor felmegyek anotalkra, mert olyanom van, bedob egy lányt, aki azt írja, hogy ismerkedni van az oldalon, majd ha megkérem, hogy mutatkozzon be, nem tudja megtenni 2 összefüggő mondatban.

Nekem az a szűrőm az ilyenekre, hogy "amit fontosnak tartasz magadról". Ha nem tud erre érdemleges választ adni, megy a levesbe.

Konkrétan csak azt várják, hogy kérdezz valamit.. jó esetben visszakérdeznek, de maguktól nem tudnak beszélgetést vezetni. Szörnyű, hogy a legtöbb fiatal lány ilyen :/

2023. ápr. 5. 01:10
 10/29 A kérdező kommentje:

9-es, nekem mindkét nemmel és több korosztállyal is van sok ilyen tapasztalatom, szóval nem kéne általánosítani.

A 7-es válaszolóval nagyon egyetértek, velem is mindig ez van ilyen esetekben. Már úgy érzem nyomulós vagyok mikor több mint 3 mondatban válaszolok, ami nevetséges.

2023. ápr. 5. 01:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!