Kezdőoldal » Ismerkedés » Barátkozás » Miért csinálják ezt egy...

Miért csinálják ezt egy csomóan (ezen az oldalon és máshol is)?

Figyelt kérdés
Arról panaszkodnak, hogy nincs kivel beszélgetniük, esetleg konkrét témát is mondanak, viszont mikor írsz nekik tőmondatokban reagálnak, kb. mintha az utcán mennél utánuk random idegenként és úgy kérdezgetnéd őket hülyeségekről. Ez viszont eléggé más helyzet, mert itt ők kezdeményezik az egészet, ha adott téma van akkor gondolom az érdekli is őket, szóval... ez mi? Mi értelme van?

2023. ápr. 4. 20:22
1 2 3
 11/29 anonim válasza:
10, nem általánosítottam, szimplán megosztottam a tapasztalataimat. Sehol nem zártam ki, hogy más korosztállyal és nemmel ne így lenne, sőtt..
2023. ápr. 5. 01:46
 12/29 anonim válasza:

Szerintem csak veled nem akarnak beszélgetni. Ezen az oldalon aki kiírja hogy magányos az vagy valami szerencsétlen faszi, aki azt várja hogy majd ráírnak a kedves lányok, és talán megfektetheti őket, vagy egy unatkozó csaj aki csak azért írta ki hogy szórakoztassák / növeljék az egóját. És akkor ne is beszéljünk a trollokról.

És nyilván nem mindenki ilyen, mert ismertem meg értékes embereket erről az oldalról, viszont a többseget én ezekbe a csoportokba tudnám sorolni.

2023. ápr. 5. 06:03
 13/29 anonim válasza:
Egyszer azt olvastam, hogy sok fiatal egyedül van otthon-, vagy társas magányban van, így a neten keresztül igyekeznek kapcsolatot felvenni, csak hogy valaki szóljon hozzá. Lehet, hogy ha valaki válaszol neki, akkor megíjed, és ezért is zár le.
2023. ápr. 5. 06:23
 14/29 anonim válasza:
Miből gondolod, hogy te vagy az egyetlen aki ír a másiknak? Lehet, hogy előtted írtak sokan, és talált egy embert akivel eltud beszélgetni.
2023. ápr. 5. 08:26
 15/29 anonim válasza:
Az itteni beszélgetések eleve ott veszítik el az értelmüket, hogy csak unaloműzésnek használják ezt az oldalt a legtöbben. Ha tetszik ha nem, a felhasználók nagyja azt várja el a másiktól hogy elszórakoztassák őket, mint valami udvari bolond, hogy addig se fetrengjenek a maguk okozta magányban. Személy szerint már nem is ismerkedek sehol, mert mindenhol kb ugyan ez megy. Kivételek persze mindig vannak.
2023. ápr. 5. 09:19
 16/29 anonim válasza:
Egyetértek, van gond velük, nem véletlenül magányosak. Mondom ezt én is egyedülállóként 😂, de soha nem tűnök el hirtelen, ha már beszélgetünk, igaz nem is csaj vagyok.
2023. ápr. 5. 09:57
 17/29 anonim válasza:
Nem ismerkedni akarnak, hanem csak pótcselekvés. Kb maszturbáció.
2023. ápr. 5. 10:42
 18/29 anonim válasza:

A kérdésben említett dolgot is tapasztaltam, de nálam az abszolút toplistás, aki azt írja, hogy annyira magányos, nincsenek barátai, erre folyamatosan irkálnak neki mások, akiket évek, vagy évtizedek óta ismer és ekkor már a "barátaiként" hivatkozik rájuk, akikért félredob akár egy találkozót is.

Átlátszó az egész.

2023. ápr. 5. 11:20
 19/29 anonim válasza:
A zárkózott embereknek gyengék a szociális készségeik és ritkán találják meg a közös hangot másokkal, nincsenek egy hullámhosszon ezért unalmassá, érdektelenné vagy kínossá válik a beszélgetés.
2023. ápr. 5. 13:00
 20/29 anonim válasza:
Ha meg élesedik a helyzet pláne felszívódnak, miért akarna találkozót valaki aki sose mozdul ki és nem szereti a nyilvános programokat és nincs hozzászokva az emberekhez? Persze ettől függetlenül még érezhet magányt, az természetes
2023. ápr. 5. 13:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!