Lanyok akiknek nincsen baratjuk suliba, visszahuzodoak titeket pozitivan erintene az hogyha egy csunya fiu odajonne hozzatok beszelgeni?
Egy félénk, magányos embernél nagy esély van arra hogy szóba álljon olyan közeledővel is akinek nem tisztességesek a szándékai, mert sokszor önbizalomhiányosak és vágynak arra hogy fontosak legyenek valakinek.
Én is ilyen voltam és örültem mikor odajött valaki. De annyira félős voltam hogy nemet mondtam még a beszélgetésre is zavaromban. :D Amivel amúgy jobban jártam szerintem.
Meghaltam volna belül ha ilyen sunyi alakok kihasználnak mint a 20-as kommentelő.
Azért mert visszahúzódóak nem könnyűvérűek és nem fognak neked bármit megtenni. Ő lassabban fog ismerkedni, de pont ez bennük a szép.
Szépen lassan egyre jobban megismered és közben egyre szímpatikusabb lesz és napról napra jobban kedveled.
Tetszenek a visszahúzódóbb lányok :)
21 Egy visszahúzódó ember simán leadhatja az igényeit, attól függően hogy mennyire van kiéhezve emberi kapcsolatokra vagy mennyire manipulálható, tud e nemet mondani stb. Meg hogy mi a fontos egy kapcsolatban/barátságnál. Sokan nem az alapján választanak, hogy bejön-e külsőre az a valaki.
Az meg hogy kinek mi a helyes szubjektiv. Valakinek tetszel, valakinek nem.
24
A visszahúzódó emberek nem igazán szoktak ilyenre kiéhezve lenni (vagyis akiket én ismerek). Simán leadhatja az igényeit egy sima normál csaj is mégsem teszik. Attól, hogy visszahúzódó még nem kell leadnia és sokan nem is fogják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!