Kezdőoldal » Ismerkedés » Barátkozás » Lanyok akiknek nincsen baratju...

Lanyok akiknek nincsen baratjuk suliba, visszahuzodoak titeket pozitivan erintene az hogyha egy csunya fiu odajonne hozzatok beszelgeni?

Figyelt kérdés
2023. márc. 27. 20:40
1 2 3 4 5 6
 21/58 anonim válasza:
Attól, hogy visszahúzódóak még nem fogják lentebb adni az igényeiket. De ha egy csúnya visszahúzódó lánynál próbálkozik egy úgyszint csúnya fiú akkor már megeshet, hogy egymásra találnak. Bár a csúnya lánynak sem kell csúnya fiú, nekik is a helyesek jönnek be. De próbálkozhatsz hátha valami mégis összejön.
2023. márc. 28. 12:50
 22/58 anonim válasza:

Egy félénk, magányos embernél nagy esély van arra hogy szóba álljon olyan közeledővel is akinek nem tisztességesek a szándékai, mert sokszor önbizalomhiányosak és vágynak arra hogy fontosak legyenek valakinek.

Én is ilyen voltam és örültem mikor odajött valaki. De annyira félős voltam hogy nemet mondtam még a beszélgetésre is zavaromban. :D Amivel amúgy jobban jártam szerintem.

Meghaltam volna belül ha ilyen sunyi alakok kihasználnak mint a 20-as kommentelő.

2023. márc. 28. 14:34
 23/58 anonim válasza:

Azért mert visszahúzódóak nem könnyűvérűek és nem fognak neked bármit megtenni. Ő lassabban fog ismerkedni, de pont ez bennük a szép.

Szépen lassan egyre jobban megismered és közben egyre szímpatikusabb lesz és napról napra jobban kedveled.

Tetszenek a visszahúzódóbb lányok :)

2023. márc. 28. 14:35
 24/58 anonim válasza:

21 Egy visszahúzódó ember simán leadhatja az igényeit, attól függően hogy mennyire van kiéhezve emberi kapcsolatokra vagy mennyire manipulálható, tud e nemet mondani stb. Meg hogy mi a fontos egy kapcsolatban/barátságnál. Sokan nem az alapján választanak, hogy bejön-e külsőre az a valaki.

Az meg hogy kinek mi a helyes szubjektiv. Valakinek tetszel, valakinek nem.

2023. márc. 28. 14:42
 25/58 anonim válasza:

24

A visszahúzódó emberek nem igazán szoktak ilyenre kiéhezve lenni (vagyis akiket én ismerek). Simán leadhatja az igényeit egy sima normál csaj is mégsem teszik. Attól, hogy visszahúzódó még nem kell leadnia és sokan nem is fogják.

2023. márc. 28. 15:17
 26/58 A kérdező kommentje:
Nem a szexre gondoltam foleg ugy hogy csak 16 vagyok. En tudom hogy mik a hibaim es valoztatni is fogok rajtuk csak mar kene valaki akivel tudnek beszelni. Koszi a valaszokat.
2023. márc. 28. 15:20
 27/58 A kérdező kommentje:
#1 Ertem amit mondasz de szerintem egy fiu 0 onbizalommal nem pont szexert menne oda.
2023. márc. 28. 16:36
 28/58 anonim válasza:
#27 Engedd el. Meg van keseredve.
2023. márc. 28. 19:04
 29/58 anonim válasza:
A férfiak általánosságban csakis a szex miatt ismerkednek. Elenyésző azok száma, akiknek más is fontos tud lenni egy kapcsolatban. Ha nem lenne szexuális vágyuk, vagy mind melegek lennének, lesz@rnának minden nőt.
2023. márc. 28. 19:09
 30/58 anonim válasza:
#29 Ez abszolút így van, bármilyen rossz is ezt a nőknek belátni. Férfiasan bevallom én is, hogy igen, a szex miatt ismerkedünk elsősorban. Ezen felül lehet szimpatikus egy hölgy, de szex nélkül nem érdekelne. Sajnos lányok, az a rossz hírem, hogy a férfiak szempontjából mindannyiótoknak a puncija az elsődleges értéke, hiába fikáztátok itt le az előbb az egyik válaszolót. Lehet, hogy nagyon okosak vagytok vagy nagyon ügyesek valamiben, örüljetek neki, de mi férfiak MINDIG a punci miatt fogunk odamenni ismerkedni. Minden más csak másodlagos extra.
2023. márc. 28. 20:29
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!