Kezdőoldal » Ismerkedés » Barátkozás » Csendes és visszahúzódó lány...

Csendes és visszahúzódó lány vagyok és nincsenek barátaim. Mit kellene tennem? Vagy esetleg valaki beszélgetni?

Figyelt kérdés

Egész életemben mindig kilógtam a sorból azzal hogy nehezen nyílok meg, keveset beszélek, félénk vagyok. És ezen nem tudok változtatni, akárhányszor próbáltam nyílni közeledni valakihez nem sikerült túl jól! :(

Ez persze az online világába sokkal könnyebben megy.

Önbizalmam sincs sok és hogy még rosszab legyen minden kolis vagyok ahol 7-en vagyunk egy szobába olyan lányokal(tőlem felsőb évesekkel) akik nagyon ritkán ha hozzám szólnak és láthatóan szeretnék hogy elmenjek. Az osztályban sincs olyan nagyon jó barátom mivel keveset beszélek. A bejáróságot nem tudom megoldani, szóval nem tudom mit kellene tennem :( Jó lenne valakivel beszélgetni és nem ilyen egyedül érezni magam!

16/L

2022. febr. 21. 22:11
1 2
 1/15 anonim válasza:
Hát én 24 vagyok, nem igazán vagyok a te korosztályod, de én is hasonló vagyok, most már nem annyira önbizalomhiányos,de ugyanúgy csendes,zárkozott, barátok nélkül, annyi hogy van kapcsolatom, de nem régóta. Szóval ha gondolod azért írhatsz.
2022. febr. 21. 22:25
 2/15 anonim válasza:
Nekem is irhatsz 19f
2022. febr. 21. 22:28
 3/15 anonim válasza:
Írhatsz, ha szeretnél.
2022. febr. 21. 23:18
 4/15 anonim válasza:
elég kicsi vagy még
2022. febr. 21. 23:31
 5/15 anonim válasza:
Tanácsot vársz vagy itt keresel beszélgetni partnert, vagy mi a célod?
2022. febr. 21. 23:53
 6/15 anonim válasza:
Hasonló eset, ha gondolod írj 26/F
2022. febr. 22. 01:31
 7/15 anonim válasza:
Nekem pont az ilyen lányok az eseteim, nem vagy bunkó nagyszájú, Szeretem ha egy lány másabb mint a többi. introvertált vagyok kicsit de érzem hogy ez változni fog..nah mindegy kicsit késő van aludnom kellene😅 17 vagyok.
2022. febr. 22. 02:10
 8/15 anonim válasza:
Halika , én 19/f vagyok én szintúgy ugyan ilyen személyiségű vagyok , nincs párkapcsolatom és még nem is volt :( , ez perzse annak köszönhető hogy az osztályban meg alapból is csendesebb vagyok meg viszahuzodó :/ , az online világban énis próbálkozok mert itt persze hogy könyebb , de még itt sem sikerűlt semmi eddig , a barátság dologgal is így vagyok ,tartos hosszadalmas barátságot , élőben sem tudtam még kialakítani :/ , ha esetleg van kedved ismerkedni-vagy csak beszélgeti Kérdező akkor nyugodtan írhatsz TwT
2022. febr. 22. 02:19
 9/15 anonim válasza:
Jelents fel mindenkit a gyakorin és meglátod, milyen boldoggá tesz majd.
2022. febr. 22. 02:30
 10/15 A kérdező kommentje:

4-es

Miért vagyok kicsi és attól amitől fiatal vagyok nem baratkozhatok?

5-ös

Beszélgetni/barátkozni szeretnék valakivel!

2022. febr. 22. 11:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!