Kezdőoldal » Ismerkedés » Barátkozás » Csendes és visszahúzódó lány...

Csendes és visszahúzódó lány vagyok és nincsenek barátaim. Mit kellene tennem? Vagy esetleg valaki beszélgetni?

Figyelt kérdés

Egész életemben mindig kilógtam a sorból azzal hogy nehezen nyílok meg, keveset beszélek, félénk vagyok. És ezen nem tudok változtatni, akárhányszor próbáltam nyílni közeledni valakihez nem sikerült túl jól! :(

Ez persze az online világába sokkal könnyebben megy.

Önbizalmam sincs sok és hogy még rosszab legyen minden kolis vagyok ahol 7-en vagyunk egy szobába olyan lányokal(tőlem felsőb évesekkel) akik nagyon ritkán ha hozzám szólnak és láthatóan szeretnék hogy elmenjek. Az osztályban sincs olyan nagyon jó barátom mivel keveset beszélek. A bejáróságot nem tudom megoldani, szóval nem tudom mit kellene tennem :( Jó lenne valakivel beszélgetni és nem ilyen egyedül érezni magam!

16/L

2022. febr. 21. 22:11
1 2
 11/15 anonim válasza:
Én szivesen ismerkedem ha neked nembaj :3
2022. febr. 22. 23:42
 12/15 anonim válasza:

szia

szerintem már túl idős vagyok hozzád, nem tudom mennyire lenne közös téma, de ha szeretnél írj 29F

2022. febr. 23. 20:55
 13/15 anonim válasza:
Szia , én 19/F vagyok , lenne kedved ismerkedni , énis visszahúzodó tipus vagyok
2022. febr. 23. 21:08
 14/15 anonim válasza:

Szia

Nekem ugyanez a problémám. Full egyedül vagyok, annak ellenére, hogy nagyon próbálkozom. De a szemèlyiségemen nem tudok változtatni. Ha szeretnél írj, szívesen beszélgetnék veled

18/L

2022. febr. 25. 23:53
 15/15 anonim válasza:
Én szívesen beszélnék lányokkal\nőkkel normális keretek között.
2022. febr. 27. 14:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!