Csendes és visszahúzódó lány vagyok és nincsenek barátaim. Mit kellene tennem? Vagy esetleg valaki beszélgetni?
Egész életemben mindig kilógtam a sorból azzal hogy nehezen nyílok meg, keveset beszélek, félénk vagyok. És ezen nem tudok változtatni, akárhányszor próbáltam nyílni közeledni valakihez nem sikerült túl jól! :(
Ez persze az online világába sokkal könnyebben megy.
Önbizalmam sincs sok és hogy még rosszab legyen minden kolis vagyok ahol 7-en vagyunk egy szobába olyan lányokal(tőlem felsőb évesekkel) akik nagyon ritkán ha hozzám szólnak és láthatóan szeretnék hogy elmenjek. Az osztályban sincs olyan nagyon jó barátom mivel keveset beszélek. A bejáróságot nem tudom megoldani, szóval nem tudom mit kellene tennem :( Jó lenne valakivel beszélgetni és nem ilyen egyedül érezni magam!
16/L
szia
szerintem már túl idős vagyok hozzád, nem tudom mennyire lenne közös téma, de ha szeretnél írj 29F
Szia
Nekem ugyanez a problémám. Full egyedül vagyok, annak ellenére, hogy nagyon próbálkozom. De a szemèlyiségemen nem tudok változtatni. Ha szeretnél írj, szívesen beszélgetnék veled
18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!