Kezdőoldal » Ismerkedés » Barátkozás » Lanyok akiknek nincsen baratju...

Lanyok akiknek nincsen baratjuk suliba, visszahuzodoak titeket pozitivan erintene az hogyha egy csunya fiu odajonne hozzatok beszelgeni?

Figyelt kérdés
2023. márc. 27. 20:40
1 2 3 4 5 6
 11/58 anonim válasza:
Csak emlékeztem a megcsalás álom kérdésedre xD
2023. márc. 27. 23:12
 12/58 anonim válasza:
Suli amúgy is az a közeg ahol ha nem vagy menő kicsinálnak, ha a kiközösített lány összejön egy csúnya fiúval még inkább céltáblává válik.
2023. márc. 27. 23:40
 13/58 anonim válasza:
Persze, jó érzés, ha valaki odajön érdeklődni, beszélgetni.
2023. márc. 28. 00:21
 14/58 anonim válasza:

Nem, mert én azért húzódok vissza, mert nem szeretem az embereket, nem pedig azért, mert félénk vagyok.

Ne legyél kullancs! Ne azért menj oda hozzá, mert szerinted örül majd, hogy egyáltalán észreveszi valaki, és így több esélyed van, mint egy extrovertált, társasági embernél, mert ez rohadt lekezelő. És ne magyarázza be senki, hogy nem erre megy ki a játék, különben nem a saját külsejére vagy a lány félősségére hegyezte volna ki a kérdést.

2023. márc. 28. 07:21
 15/58 anonim válasza:

7es, 6nak igazi van, bocsi.

Ha feltételezzük hogy téged csak a puncid miatt szólítanának meg, akkor tényleg ez a legnagyobb értéked. Ez teljesen tiszta logika, a többi mellébeszélés.

2023. márc. 28. 09:51
 16/58 anonim válasza:
Magam is úgy gondolom, hogy ebben az esetben nem a fiú külsejét kell értékelni, hanem a figyelmességet, hogy észreveszi, hogy visszahúzódó vagy és nyit feléd, hogy szocializálódj.
2023. márc. 28. 10:18
 17/58 anonim válasza:
Magyarul essen tőle hanyatt, amiért megszánja, és szóba áll vele? :P
2023. márc. 28. 10:40
 18/58 anonim válasza:
#15 Nem, ha ezt feltételezzük, akkor az a 10 évnél idősebb hímnemű egyedek átlag értelmi szintjét reprezentálja.
2023. márc. 28. 10:41
 19/58 anonim válasza:
Attól, hogy visszahúzódó vagyok, az nem azt jelenti, hogy bárhogy néz ki a fiú összejövök vele.
2023. márc. 28. 10:56
 20/58 anonim válasza:
Pedig bizony a fiúk azért mennek oda sokszor a félénk a lányokhoz, mert nagyobb esély van a szexre, könnyebb őket felszedni. Én is ezt csináltam tiniként, amikor még azt hittem, nehéz felszedni a jó csajokat. Félénkek, rendesen ki vannak rá éhezve, hogy valaki beszéljen velük, főleg hogy egy fiú... Azonnal igent mondanak randira, járásra, aztán a szex is hamarabb megtörténhet, mert nem mernek semmire nemetmondani. Állandóan félnek, hogy elveszítik az egyetlen pasit, aki hozzájuk szólt. Így bármiben benne vannak. Egy darabig tetteted, hogy szereted (mert az ilyen csajok alkalmi szexben nem nagyon vannak benne), ki használod, hogy milyen odaadó, aztán dobod és jöhet a következő. Igazából még most is szoktam ilyet csinálni, mert egyszerűbb, mint egy fullos nőt fűzögetni egy középszerű dugásért.
2023. márc. 28. 12:21
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!