Férfi barátkozna intelligens nővel. Van itt, akivel jól kijönnék?
Olyan ember vagyok, akit a társadalom nagyobb része nem ért meg. Ugyanakkor egy embert nem ítélek meg egy-egy cselekedete alapján azonnal. Igyekszem kideríteni mi motiválta, miért így tett, mit érzett közben. Persze vannak kivételek, példaul állatkínzás. Ott nincs kegyelem.
Igazából csak azokkal a ki nem mondott szabályokkal (nevezzük ezt inkább szokásnak/hagyománynak) kerülök összetűzésbe, melyeknek semmi racionális vagy érzelmi alapja nincs.
Ja, meg a sumák emberekkel, és akik nem képesek a kérdésre válaszolni. A 'nem szeretném elmondani' amúgy megfelelő válasz, de a csúsztatás nem az
Abszolút etikusan igyekszem viselkedni mindig, minden körülmény ellenére is. Soha nem élek vissza senki bizalmával.
A vallásokat nem szeretem, de a vallásos emberekkel nincs ellenérzésem. Egész addig , míg el nem kezdenek áltudományosan érvelgetni és erőszakosan téríteni.
Szóval van itt olyan csaj, aki hasonlít rám? 30+ os pesti férfi vagyok. Igen, már régóta anyu szoknyáján kívül élek.
Nem vagyok szűz, és fuckboy sem.
". Szerinted ezek után ki akar majd beszélgetni veled? Már a bemutazkozás se volt semmi, de így még inkább feláll tőled a hátamon a szőr."
Én nem a kérdező vagyok, ha már hallucinálnátok a szokásos fogyatékos agymenéseitekkel, de ezt mindegyik kis fogyinak mondom: a kérdező teljesen normális ismerkedő kérdést írt ki, és ezt minden normális ember látja. És iszonyú kínos az, hogy ennyire alja élettelenekkel mint ti egy bolygón létezem/létezünk.
"Akkor is elmebeteg vagy, ha az összes szembesítő választ törölteted."
Végtelenül fogyatékos válaszaitok vannak, mindent töröltetni kéne teljesen.
Kérdező, ezekre ne válaszolj, mert nincs életük. Ők itt élnek. Ronda kis csúnya pofájuk van, és mindenki beléjük rúg, és ezzel nem tudnak mit kezdeni, egy tudattalan agresszív vírus ösztön átveszi az agyukban az irányítást és itt adják ki. Írj azoknak a lányoknak, akik beszélgetni kezdtek veled, az irigyeket pedig hagyd rá. Sokkal jobban jársz.
" ez nagyon bizarr. Minden jót."
Kit érdekel, hogy neked mi a bizarr? Ezért jöttél ide, hogy ezt leírd? Rengeteget hihetsz magadról, ha azt gondolod a te kis véleményed bármennyire is fontos lehet. De ahogy elképzelem, a saját életedben biztosan nem érdekelsz senkit sem.
Előfordulhat. Valóban hasonló személyiségjegyek figyelhetők meg - mindkettő végtelenül primitív, passzív-agresszív, lobbanékony, pökhendi, arrogáns, álszent, és még sorolhatnám.
Kedves kérdező, én nem tudom téged ki bántott, de hidd el nekem, hogy senkinek nem fogsz kelleni amíg ekkora nárcisztikus pszichopata vagy. Menj el terápiára és kezeltesd a frusztrációid, mert ennek így nem lesz jó vége.
"Ronda kis csúnya pofájuk van, és mindenki beléjük rúg, és ezzel nem tudnak mit kezdeni, egy tudattalan agresszív vírus ösztön átveszi az agyukban az irányítást és itt adják ki."
Tökéletesen leírtad a saját viselkedésed 😂😂😂 nem kellesz a kutyának se ilyen visszataszító személyiséggel, ezért próbálkozol gyakorin (igen tudjuk hogy ezt a választ is te írtad magadnak te szerencsétlen)
26 a linkelt kérdest nem én írtam ki. Nézd meg jobban, alig hasonlít a két személyiség egymásra. Még az életkor sem stimmel, évtizedben sem.
27 nem tudom mi alapján érzed magad ilyen óriasi nagy szakértőnek, és milyen jogon diagnosztizálgatsz. Pláne nárcizmust, amit még a szakemberek is csak nehezen tudnak megállapítani.
Nem mondom hogy kezeltesd magad, de egy érettségit legalább szerezhetnél. Hidd el, akkor kisebb kényszert éreznél az okoskodásra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!