Férfi barátkozna intelligens nővel. Van itt, akivel jól kijönnék?
Olyan ember vagyok, akit a társadalom nagyobb része nem ért meg. Ugyanakkor egy embert nem ítélek meg egy-egy cselekedete alapján azonnal. Igyekszem kideríteni mi motiválta, miért így tett, mit érzett közben. Persze vannak kivételek, példaul állatkínzás. Ott nincs kegyelem.
Igazából csak azokkal a ki nem mondott szabályokkal (nevezzük ezt inkább szokásnak/hagyománynak) kerülök összetűzésbe, melyeknek semmi racionális vagy érzelmi alapja nincs.
Ja, meg a sumák emberekkel, és akik nem képesek a kérdésre válaszolni. A 'nem szeretném elmondani' amúgy megfelelő válasz, de a csúsztatás nem az
Abszolút etikusan igyekszem viselkedni mindig, minden körülmény ellenére is. Soha nem élek vissza senki bizalmával.
A vallásokat nem szeretem, de a vallásos emberekkel nincs ellenérzésem. Egész addig , míg el nem kezdenek áltudományosan érvelgetni és erőszakosan téríteni.
Szóval van itt olyan csaj, aki hasonlít rám? 30+ os pesti férfi vagyok. Igen, már régóta anyu szoknyáján kívül élek.
Nem vagyok szűz, és fuckboy sem.
"Olyan ember vagyok, akit a társadalom nagyobb része nem ért meg"
Mi az oka?
És ki szerint vagy intelligens, kicsi weirdo? Anyukád mondta?
Gondolom azért nem értenek meg, mert nem tudsz normálisan viselkedni.
3-as, az oka az hogy "más" vagyok. Ez néha előny, néha hátrány. Mármint nem a szexuális orientációm és nem is a nemi identitásom tekintve vagyok más. Most több részletet itt nem szeretnék elmondani, remélem megérted.
4-es, én nem mondtam magamról, hogy intelligens vagyok. Kérlek olvass figyelmesebben.
Na látod 3-as , én példaul nem élek olyan sablonos feltételezésekkel, mint a 4-es.
Nekem írhatsz ha még van kedved
17L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!