Férfi barátkozna intelligens nővel. Van itt, akivel jól kijönnék?
Olyan ember vagyok, akit a társadalom nagyobb része nem ért meg. Ugyanakkor egy embert nem ítélek meg egy-egy cselekedete alapján azonnal. Igyekszem kideríteni mi motiválta, miért így tett, mit érzett közben. Persze vannak kivételek, példaul állatkínzás. Ott nincs kegyelem.
Igazából csak azokkal a ki nem mondott szabályokkal (nevezzük ezt inkább szokásnak/hagyománynak) kerülök összetűzésbe, melyeknek semmi racionális vagy érzelmi alapja nincs.
Ja, meg a sumák emberekkel, és akik nem képesek a kérdésre válaszolni. A 'nem szeretném elmondani' amúgy megfelelő válasz, de a csúsztatás nem az
Abszolút etikusan igyekszem viselkedni mindig, minden körülmény ellenére is. Soha nem élek vissza senki bizalmával.
A vallásokat nem szeretem, de a vallásos emberekkel nincs ellenérzésem. Egész addig , míg el nem kezdenek áltudományosan érvelgetni és erőszakosan téríteni.
Szóval van itt olyan csaj, aki hasonlít rám? 30+ os pesti férfi vagyok. Igen, már régóta anyu szoknyáján kívül élek.
Nem vagyok szűz, és fuckboy sem.
Érdekes stílusod van. Szerinted ezek után ki akar majd beszélgetni veled? Már a bemutazkozás se volt semmi, de így még inkább feláll tőled a hátamon a szőr.
Aki intelligens, az nem fog szóbaállni egy ilyen két lábon járó redflaggel.
#gyáva femcel
#nethuszár
#bujdosó okostojás
Lapozz tovább!
Akkor is elmebeteg vagy, ha az összes szembesítő választ törölteted. Meg a többit ami neked nem tetszik.
Anyukád nem mondta soha, hogy gyógyszerre nem szabad inni?
"És ki szerint vagy intelligens, kicsi weirdo? Anyukád mondta?
Gondolom azért nem értenek meg, mert nem tudsz normálisan viselkedni."
Az ilyen fogyi válaszolókkal ne törődj kérdező. Ezeknek olyan szűk a világképük és a tapasztalatuk az életről, hogy azt hiszik csak a fogyatékosokat nem értik meg, és ha intelligens vagy, akkor annyira értelmes a társadalom hogy lehetetlen, hogy elítéljenek.
Tehát ennyiből be lehet jól lőni, hogy a válaszoló a társadalmi fogyatékos tudatlan rétegébe tartozik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!