Budapesten szeretnék új barátokat találni, valakinek lenne kedve barátkozni?
Sziasztok.
Budapesten élő nő vagyok, a saját korosztályokban (25-30 év) keresek új barátokat.
Nemrég költöztem ide, most itt dolgozom, és úgy tervezem, hogy maradok is egy ideig. Szeretek mozogni, kézműveskedni, sütni-főzni, új kultúrákat megismerni, beülős helyekre járni, sorozatozni. Szívesen próbálok ki új dolgokat.
Ha felkeltettem az érdeklődéset, kérlek írj te is egy bemutatkozást üzenetben. 😊
Na ez marha aranyos lett. :)
Elsején elkísérhetnél a Kernstok Károly térről a Déli pályaudvarra. Megyek a Sasszem klinikára, kapok pupillatágítót, lószart sem fogok látni. :D Egyébként sok sikert, bárhogy is nézel ki, tök szimpatikus ez a pár sorod.
F/30
Köszi!
A pupillatágítástól nem kell félned, gyorsan kész van és fájdalommentes. Amikor nekem csinálták távolra jól láttam, csak közelre volt borzalmas.
Dolgozom elsején, de ha épp munkaidőn kívül esik, akkor lehet róla szó 😊
Nem félek, csak fura lesz totál idegen helyen elindulni visszafelé, időre, homályos látással. :)
De nem rángatlak akkor.
Csak azt nem értem, téged miért nem szórtak meg itt (nyilvánosan) üzenetekkel.
Sajnálom, de kiestem a korhatár miatt.
Pedig szívesen sétálbnék veled, s megmutatnám a várost.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!