Kezdőoldal » Ismerkedés » Barátkozás » Budapesten szeretnék új...

Budapesten szeretnék új barátokat találni, valakinek lenne kedve barátkozni?

Figyelt kérdés

Sziasztok.

Budapesten élő nő vagyok, a saját korosztályokban (25-30 év) keresek új barátokat.

Nemrég költöztem ide, most itt dolgozom, és úgy tervezem, hogy maradok is egy ideig. Szeretek mozogni, kézműveskedni, sütni-főzni, új kultúrákat megismerni, beülős helyekre járni, sorozatozni. Szívesen próbálok ki új dolgokat.

Ha felkeltettem az érdeklődéset, kérlek írj te is egy bemutatkozást üzenetben. 😊

2023. febr. 25. 15:55
 1/6 anonim válasza:

Na ez marha aranyos lett. :)

Elsején elkísérhetnél a Kernstok Károly térről a Déli pályaudvarra. Megyek a Sasszem klinikára, kapok pupillatágítót, lószart sem fogok látni. :D Egyébként sok sikert, bárhogy is nézel ki, tök szimpatikus ez a pár sorod.

F/30

2023. febr. 25. 18:00
 2/6 A kérdező kommentje:

Köszi!

A pupillatágítástól nem kell félned, gyorsan kész van és fájdalommentes. Amikor nekem csinálták távolra jól láttam, csak közelre volt borzalmas.

Dolgozom elsején, de ha épp munkaidőn kívül esik, akkor lehet róla szó 😊

2023. febr. 25. 18:36
 3/6 anonim válasza:

Nem félek, csak fura lesz totál idegen helyen elindulni visszafelé, időre, homályos látással. :)

De nem rángatlak akkor.

Csak azt nem értem, téged miért nem szórtak meg itt (nyilvánosan) üzenetekkel.

2023. febr. 26. 01:31
 4/6 anonim válasza:

Sajnálom, de kiestem a korhatár miatt.

Pedig szívesen sétálbnék veled, s megmutatnám a várost.

2023. febr. 26. 07:15
 5/6 anonim válasza:
Barátkozhatunk, ha gondolod. Bár nem Budapesten élek, nem probléma a bejutás, 25 perc busszal. De emiatt figyelembe kell venni, hogy nálam nem működik az, hogy fussunk össze negyed/1/2 óra múlva, illetve visszafele is, ne negyed/1/2 órával előtte mondd le. Megtörtént eset, hogy Szegedre utaztam valakihez, Kecskeméten járt a vonat amikor lemondta, képzelheted milyen volt. Illetve valaki aki messze lakik itt járt Pesten, de már csak akkor szólt, hogy mire elkészülök, bejutok a városba, el hozzá és valamit csinálunk is, addigra elmegy az utolsó busz és aludhatok a váróteremben. Az ehhez hasonló szituációkat szeretném megelőzni. Bocsi hogy így indítottam, ha nem ment el a kedved ezután, szívesen barátkozom veled. Van bennünk pár hasonlóság, persze ellentét is, de szerintem ez nem baj.
2023. febr. 26. 08:34
 6/6 anonim válasza:
Írtam
2023. márc. 28. 20:34

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!