Kezdőoldal » Ismerkedés » Barátkozás » Ismerkedés idegennel?

Ismerkedés idegennel?

Figyelt kérdés
34/F

2023. febr. 13. 16:36
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:

Mihazánkra szavaztam, ám Orbánt választottam miniszterelnöknek, de a kétfarkú kutyák passzivistája vagyok, talán a legpasszívabb.

Meghallgattam amúgy Donáth Anna évértékelőjét.

Tavaji egész évemet a magyar politika tanulmányozásával töltöttem és arra jutottam, hogy az ellenzék szarabbúl hazudik, mint a Fidesz és a Kutyák a legőszintébbek. Amúgy kiálltam szívvel és lélekkel a közösségi médiában az LMP-s Klímabérlet mellett és abba tényleg bele tettem szívemet lelkemet, jó helyeken jó mondatokat elszórva, megfelelő emberek figyelmét megfelelő irányba fordítva lesz májustól Vármegye bérletünk és Országbérletünk. Én kocsival járok, de sokaknak ez nagy segítség lesz.

Amúgy meg röhej a magyar politika.

Gyurcsány és DK nélkül már nem lenne a Fidesz hatalmon. Amíg ezek a porondon vannak, addig a Fidesz fog nyerni.

Nekem ez a véleményem a magyar politikáról. Kedvenc politikai műsorom az ÖT. Néha megnézem.

2023. febr. 23. 19:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!