Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Másnak nem fura, ha idegennel...

Másnak nem fura, ha idegennel beszélsz, és ő megtud rólad dolgokat, amit később kibeszélhet másokkal?

Figyelt kérdés

Pl van egy srác aki rád ír de olyanokkal is jóban van akikkel te már nem (pl exed vagy valami) és amit veled beszél és megosztasz vele (mert amúgy tegyük fel nem rossz szándékkal ír rád és válaszolsz neki) arról később majd más is fog tudni?

Lehet csak én gondolom ezt ennyire túl de én ezért nem szoktam olyannal beszélgetni se akivel sok közös ismerősöm van

2020. júl. 22. 23:07
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Olyan dolgokat ossz meg vele, amikből nem lenne probléma, ha mondjuk mindenki tudná, ennyi. Nem kell (nem szabad) mindenkiben megbízni.
2020. júl. 23. 00:07
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Nem tudom, nekem nincsenek nagyon olyan dolgaim, amit iszonyu gaznak ereznek, ha valaki mas is tudomast szerezne rola. De inkabb ugy fogalmaznek, hogy nem tartok attol, vajon mit gondolnak rolam masik bizonyos dolgok miatt, igy nem izgat, ha megtudjak. Tehat ha pl huvelygombas lennek es ezt elmeselnem XY-nak, akkor hot hidegen hagyna, ha ez Z fulebe jutna valahogy es furan nezne ram, amikor legkozelebb osszefutunk🤷🏼‍♀️

Nyilvan ha meg komolyabb titkaim lennenek, mittomen adot csalnek es tarsai, azt nem osztanam meg minden jottmenttel, akirol nem tudom biztosra, hogy nem adja tovabb.

2020. júl. 23. 01:29
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Én is agyalok ezen néha. Egy társaságba amibe belekerültem mindenkivel kijövök,de benne van egy lány aki sokszor kibeszél mindenkit. Amúgy aranyos lány csak van ez a oldala is. Ráadásul jóban volt egy sráccal és vágom,hogy mindent elmondott neki. Én sem nagyon bízok már meg azemberekben.
2020. júl. 23. 02:22
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

En ezert utasitottam el màr 2 sràcot is.

Tetszik udvarolnak, aztan jé meghallom visszahallom, hogy szépen rolam beszélnek. Söt a masik szinte tukmàlja ràm olyanokrol faggatja, hogy hogy halad velem, elért e màr vmit.

A masik sracnak annyit mondtam ugy erzem kevés a ruham masnap egy ismeröse bekopogott hozzam hogy vannak elado cuccai.

Kiadjàk kapasbol màsnak akarmit megosztok.hol lakom miböl élek mim van mim nincs stb

Exeimnel is ez ment hogy barmit mondtam (pl azert nem szeretem az ö csaladjanal az ebedet mert olyan mintha nem lenne téma es kenyszeres formularis beszelgetesek lennének es kin nekem ezt vegig ülni meg hallgatni a néma kanàlcsörgéseket)màr a tesojàtol hallottam vissza ugy hogy csak elszolta magàt pont egy ilyen alkalomkor. )es ezt en csak a baratommal osztottam meg.

Kb ha vkinek kitàrom magam az egyenlö azzal hogy 20 màsiknak is mondom.

Jelenleg kizarolag vadidegenekkel ismerkedem akinek nem haverjai a haverjaim a csaladjuk messze lakik. Stb.

2020. júl. 23. 08:47
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Nem beszélek szinte senkivel, de annak a kevés embernek sem mondok semmit magamról
2020. júl. 23. 09:45
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Egy idegennek csak olyan dolgokat mondok el, amit bárki tudhat.
2020. júl. 23. 10:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!