Milyen arányban vannak itt lányok-fiúk, hölgyek-urak?
Szavazz! Kíváncsi vagyok nagyon.
És ha már itt vagy, hogy vagy, mi a terved ma estére? :)
Mintha érnének vele valamit xd
A következő statisztika legyen az hogy hányan szeretnének itt ismerkedni fiúk és lányok közül :D
Jesszus még hogy 80% pasi. xD
Ennek az oldalnak a 90%-át nők teszik ki, bőven elég csak a kérdések alatt beleolvasni 10ből minimum 8 nő.
Ezeknek a 3/4-e 30-45 közötti a fennmaradó pedig a 20-as korosztály.
Férfi lényegesen kevesebb van itt mint nő az már egyszer biztos.
Srácok akik szerint több fiú van itt, azok tipikusan úgy ismerkednének, hogy
-annyit ír ki, "Lányok ismerkedni?(23/F))" és semmit nem ír magáról
-ír magáról valamit, de az csak siránkozás/depis szöveg
-őszintén ír normális szöveget, de sajnos szűz még, nagyon introvertált vagy ilyesmi, ez pedig sok lánynak nem fog tetszeni.
Aztán ugye ezek a srácok nem nagyon fognak sok lánnyal beszélgetni, csak azt látják, hogy lányok alig írnak ki ismerkedős kérdést és azt feltételezik, hogy ezért alig van itt csaj.
Érdekes módon én a hosszú vagy kreatív kérdéseimre mindig kaptam 5-20 reakciót lányoktól. Az meg csak hab a tortán, hogy volt kapcsolatom és több randim is innen és nem ilyen introvertált meg túlsúlyos lányokkal, hanem teljesen átlagos (de érdekes) csajszikkal, akik meglepő módon mindig valami érdekes szakon tanultak egyetemen és nagyon okosak voltak:D (ez külön tetszett, mert az intelligens hölgyek az eseteim). Persze levelezni mindenféle lánnyal leveleztem, még erdélyből is volt pár.
Egyébként ha valakinek nem lenne egyértelmű, akkor szegény lányok azért nem írnak ki kérdéseket, mert egyből rengeteg nice guy ír majd nekik akik érezhetően bármit lehazudnak és igyekeznek idegesítően kedvesek lenni, hogy legalább tudjanak vele beszélgetni. Meg aztán sok perverz is van vagy érdekes figura itt, legalábbis ezt mesélték az itteni lányok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!