Tisztelt lányok. Milyen arányban fontos számotokra a humor, az intelligencia, a külső egy fiúban?
Figyelt kérdés
Arra gondolok, hogy akár alkalmi, akár kapcsolat esetében melyik mennyire fontos nálatok? Van-e különbség alkalmi és kapcsolat között? Férfiként, én úgy gondolkodom már, hogy mindkét esetben buta lánnyal már nem... Egyszerűen zavar és idegesít a butaság, hiába gyönyörű a lány. Kell, hogy egy szinten is mozogjunk. Ez rossz hozzáállás (kedvenc szavam, 3x2 azonos betű egymás mellett..)részemről?2022. szept. 20. 16:18
1/10 anonim válasza:
" Milyen arányban fontos számotokra a humor, az intelligencia, a külső egy fiúban?"---99%
"Van-e különbség alkalmi és kapcsolat között?"---VAN!
" Ez rossz hozzáállás (kedvenc szavam, 3x2 azonos betű egymás mellett..)részemről?"---???
Ez valami csajozós szöveg akart lenne?
2022. szept. 20. 16:29
2/10 anonim válasza:
Nekem mindhárom fontos, azbintelligencia a legfontosabb, utána a külső és a humor.
Te milyen idős vagy?
2022. szept. 20. 16:36
3/10 anonim válasza:
Nehéz ezt arányosítani, de az intelligencia a legfontosabb. Ha a pasi buta, akkor mindegy, mennyire vicces vagy mennyire néz ki jól. A humor is fontos, hosszú távú kapcsolatot nem tudok elképzelni olyannal, akinek nincs humorérzéke. A vonzó külső nem feltétel nálam, az csak a bónusz, ha jól is néz ki. A férjem pont ilyen bónusz: okos, humoros, és még jól is néz ki. :)
2022. szept. 20. 17:23
4/10 anonim válasza:
(előző vagyok) természetesen van különbség egy kapcsolat meg egy alkalmi között, dugni lehet olyannal is, aki nem egy einstein
2022. szept. 20. 17:24
5/10 anonim válasza:
Sajnos minden tapasztalatom azt mutatja eddig, hogy a nők butább és/vagy pénzesebb férfit keresnek a legtöbbször és utána meg jön a pofára esés amikor már elmúltak x évesek. Nem csak magamról beszélek természetesen.
2022. szept. 20. 17:49
6/10 anonim válasza:
Nálam ilyen arányban:
intelligencia 60%
külső 35%
humor 5%
"Van-e különbség alkalmi és kapcsolat között?"
Van: alkalmiba nem megyek bele.
2022. szept. 20. 18:47
7/10 A kérdező kommentje:
Én 31 vagyok, az elmúlt 1-2 évben tapasztaltam azt, bármennyire szép egy lány, ha buta szegény egy éjszakára sem megyek fel.. És kíváncsi vagyok a véleményekre és tapasztalatokra
2022. szept. 20. 18:50
8/10 anonim válasza:
Szerintem az intelligencia a legfontosabb, lehet akármilyen helyes, szívtipró a pasi, ha egyszerűen buta és nem lehet vele beszélgetni semmiről, vagy olyan megszólalásai vannak, hogy legszívesebben belevernéd a fejed a falba. Szerintem a humor és a külső is fontos, de pl. ha valakinek nagyon jó stílusa van, vicces, megnyerő, akkor a külső ebben az esetben is háttérbe kerülhet. Legalábbis engem ezekkel jobban le lehet nyűgözni.
2022. szept. 20. 20:44
9/10 anonim válasza:
Nekem mondjuk jobban tetszik ha buta, naív az illető. Sokkal egyszerűbb az élet egy ilyennel.
Kiszámítható, nem tud átverni/hazudni, mert túl hülye hozzá, elárulja saját magát, könnyebb terelgetni, "ledominálni", stb.
2022. szept. 20. 21:35
10/10 anonim válasza:
9 es van benne igazsàg. Sosem èlnèk vissza vele, de valòban a naivabb,terelhetőbb nőiesebb nők sokkal jobban bejonnek mint aki ferfikent akar viselkedni,tùlokoskodò, erőszakos, nagyarc. A làgyabb ,nőiesebb nők vesznek le a labamròl, ès őket a tenyeremen hordozom
jan. 3. 23:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!