Hol tudnék ilyen férfiakkal ismerkedni?
Figyelt kérdés
Persze tudom vannak app-ok,de ott eléggé gyerekes felfogásúak vannak még 30+ évesen is.
Nyílván fontos, hogy külsőre megfogjon ehhez nem kell egy Brad Pittnek lennie.
Intelligens, okos, türelmes, megértő, vicces férfiak léteznek még? Hova vannak elbújva?
乁| ・ 〰 ・ |ㄏ
2021. dec. 21. 14:03
1/16 anonim válasza:
Gyakorlatilag észre sem vesznek a nők, hiába jellemző rám a többi felvázolt tulajdonság, ha a külsőm szürke... :D
2021. dec. 21. 14:05
2/16 anonim válasza:
Ki mit hoz ki belőle. Az emberek stílusa attól függően változik, hogy milyen ember van mellette. Ha te türelmes, megérti vagy vicces vagy, akkor az esetek többségében a partnered is az lesz.
2021. dec. 21. 14:34
3/16 anonim válasza:
🙋♂️
2021. dec. 21. 14:53
4/16 anonim válasza:
Vagyunk, csak elvagyunk egyedül, mert amit leírtál az a nőkre se jellemző, így intelligens férfiként rájöttem, hogy jobb egyedül, mert úgyse találni olyat, akivel jól összepasszolunk. Például a nők egy irritáló tulajdonsága, hogy mindig akarnak valamit, sose jó nekik ami épp van. Na ezt én nem bírom elviselni, de mindegy milyen partnert kerestem, mindig ez van. Szóval jobb egyedül. Ha intelligens vagy, te is belátod.
2021. dec. 21. 14:54
5/16 A kérdező kommentje:
Hát... Lehet igazad van...
2021. dec. 21. 15:14
6/16 anonim válasza:
4. véleményét osztom
2021. dec. 21. 15:15
7/16 anonim válasza:
De ha én most saját magamról kijelentem, hogy "Intelligens, okos, türelmes, megértő, vicces" vagyok, akkor nem tűnik az nagyképűnek,beképzeltnek?
Inkább hozzunk össze egy talit, és majd te megmondod, milyen vagyok!
2021. dec. 21. 15:31
8/16 anonim válasza:
"Intelligens, okos, türelmes, megértő, vicces férfiak léteznek még?"
Megfordítom kicsit a kérdést, vannak még ilyen egyedülálló nők, akik nem foglaltak? Hol lehet ilyen nőkkel ismerkedni?
2021. dec. 21. 17:16
9/16 anonim válasza:
Nem tudom hol vannak, én talán kicsit megfelelek. Elég sok keresőre be kellene regizni. Talán akkor.
2021. dec. 21. 18:31
10/16 anonim válasza:
Elvileg igazak rám ezek, de én magamról nyilván nem tudom eldőnteni. Ha gondolod levelezhetünk/beszélgrthetünk, aztán majd megmondod te.
2021. dec. 21. 20:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!