Tényleg változott a platinum minősége? Van esetleg jobb táp ár/érték arányban?
Költözködés miatt BARFról vissza kellett állnunk ideiglenesen tápra, előtte is platinumot evett és nem volt problémánk vele, ezért választottuk pont a platinumot.
Olvastam itt pár hete, hogy rontották a minőségét, így oldják meg, hogy ne szálljon el nagyon az ára, de megnéztem az összetevőket és abban nem láttam jelentős változást (beef&potato, ugyanúgy 70% marhahús, 12% burgonya, a többi borsó meg lencse, hal, továbbra is gabonamentes), viszont az állaga egészen másnak tűnik, mint egy évvel ezelőtt, amikor utoljára etettem vele, sokkal szárazabb, világosabb és mintha a tápszemek is nagyobbak lennének.
Én emlékszem rosszul, vagy tényleg változtattak rajta?
Tudtok esetleg jobb tápot javasolni ebben az árkategóriában? Mert nagytestű kutyával azért a 2500Ft/kg eléggé a teteje, viszont ennyiért egy felső középkategóriás tápnál lehet találnék jobbat is...
Ez nagyon magas hústartalmú táp, kevés ilyen van. Mondjuk én nem etettem ezzel soha, csak most megnéztem az összetevőit.
Én a Acanával etetek, abból nagy kiszerelésben 2000 alatt van egy kiló ára. Olyan 50% hústartalmú. Én nagyon elégedett vagyok vele.
#2 köszi a tapasztalatot. Én meg inkább pont azt tapasztaltam most, hogy mintha szagtalanabb lenne, régen volt egy jellegzetes, erős "platinum szaga", ami nem hasonlított a többi táphoz, a tápos dobozban több átmosás után is érezni lehetett... De tényleg lehet, hogy csak az emlékeim csalnak és csak elkapott a "régen minden jobb volt" érzés :D
Acana sajnos nem jó, az extrudált tápokat valamiért nem jól emészti, bármekkora mennyiségtől fogy és akkora csomagokat rak tőlük, mint egy ló :D
#3 Tervben van egy fagyasztó, csak most még a többi berendezésnek is a helyére kell kerülnie, akkor visszaállunk majd húsra, de amíg nem tudok nagy tételben vásárolni, addig sajnos a táp sokkal olcsóbb, még a felsőkategóriás is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!