Barátkozni, beszélgetni valaki, akinek szimpatikusak ezek a tulajdonságok? Esetleg tud vele azonosulni?
Sziasztok. Szívesen ismerkednék barátilag akár férfivel, akár nővel, ha megérti, hogy párkapcsolatban élek, ezáltal ténylegesen csak barátokat keresek.
25 éves nő vagyok, gyerekkori/középiskolai barátaim nem maradtak a költözések/eltávolodás miatt. Az őszinteség a legfontosabb tulajdonság számomra. Ki nem állhatom a felszínességet és a kétszínűséget. Emiatt a lányok általában nem kedvelnek, mert nem nyávogom nekik napi 10x, hogy "jaj de jól nézel ki babám". Ezen kívül az intelligencia, megbízhatóság fontos. Elfogadó, együttérző, ugyanakkor temperamentumos vagyok. Szeretek beszélgetni, elmélkedni, diskurálni akármiről. Általában határozott véleményem van mindenről, amit ismerek/tapasztaltam már. Imádok sorozatokat/filmeket nézni, olvasni, természetben lenni. Társaságban is szeretek lenni, csak nem mindegy, hogy milyen. Ha nem érzem jól magam valakik társaságában, inkább hazamegyek, és elvagyok egyedül. Viszont a beszélgetés hiányzik. Ha valakinek ez alapján szimpatikus vagyok, vagy esetleg hasonlóságot fedez fel a személyiségünkben, és van kedve, írjon. :)
Szívesen megismernélek, érdekes személyiségnek tűnsz és nem zárkózom el a barátságtól sem.
Ha gondolod írj nyugodtan, 25 vagyok.
A barátod is el fogja olvasni a beszélgetéseket, vagy ez a te privát ügyed marad?
Nekem is írhatsz, ha még nem kaptál túl sok üzenetet és van még kapacitásod.
100%, hogy nem foglak arra kérni, hogy küldj képet, hogy találkozzunk, stb. Az első kérdést csak azért kérdeztem, mert nem szeretem, ha mások is olvassák azt, amit írok, még akkor is, ha névtelenül. Szóval semmilyen rossz hátsószándékom sincs.
Hát, ha már nincs kivel beszélgetni, akkor szívessen!
De akkor te sem haragszol meg ha őszintén beszélnek veled?
Nyávogni azt én sem fogok!:D
Ha az őszinteség a legfontosabb tulajdonság számomra, az azt jelenti, hogy ezt értékelem a legjobban az emberekben.
Tehát, nem haragszom meg, ha őszintén beszélnek velem.
Az jó, ha te is így állsz hozzá!:) Még ha van is olyan ami rosszul esik esetleg!
Bár én nem vagyok az a fajta hogy direkt megsértsek valakit, van amit inkább magamban tartok, csak ne haragudjanak meg!
De az igazságtalanságot,hazugságot azt nem csípem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!