Fide$zesek, számotokra mely tulajdonságaik miatt annyira
szimpatikus Bayer Zsolt és Rákay Filip?
Filip nem kimondottan szimpatikus. Bayer Zsolt pedig akkor vált azzá, mikor megnéztem a Gulyás Marci vele készített videóját.
2022. márc. 14. 20:49
2/11 A kérdező kommentje:
1-es, ilyen alapon bárki lehet szimpatikus, aki normálisan is meg tud nyilvánulni. Bayernél egyébként erről az egy esetről tudok amikor normális, elfogdható intelligens ember módjára viselkedett.
Oké. Te kérdeztél, mi alapján szimpi, nekem az alapján :D minek kérdezel, ha utána belekötsz? Szubjektív véleményt kértél, akkor ne kérd már számon.
Láttam vele más interjút is, ott is szimpi volt. A műsorait nem nézem, az alapján nem tudom megítélni.
2022. márc. 14. 21:03
4/11 A kérdező kommentje:
"Láttam vele más interjút is, ott is szimpi volt. A műsorait nem nézem, az alapján nem tudom megítélni." Tehát mélyebb ismeretek nélkül döntöd el ki szimpi ki nem, ebből arra következtetetk, hogy egy fide$zesnél így működnek a dolgok.
Milyen mélyebb ismeretek? Pár interjút láttam vele, meg néha találkozok a médiában nyilatkozataival, megnyilvánulásával. Mit kéne tennem még, elmenni vele egy wellness hétvégére? El tudom dönteni pár interjúból ki a szimpatikus és ki nem. Ez lehet szuperképesség. Bár szerintem olykor két szóból is elválik ha valakivel társalog az ember. Én már csak ilyen megbélyegző fideszes vagyok :D Volt hogy még a kasszás lány is szimpatikus volt mert mosolygott és köszönt.
2022. márc. 14. 21:14
Nekem egyik sem szimpi, Fidesz szavazóként sem. De nem ezen múlik, hova fogok szavazni.
2022. márc. 14. 21:19
7/11 A kérdező kommentje:
Oké, és mely tulajdonságai miatt vált számodra szimpatikussá. Gondolom a kasszás lány szebben mosolyog.
"Láttam vele más interjút is, ott is szimpi volt. A műsorait nem nézem, az alapján nem tudom megítélni." Tehát mélyebb ismeretek nélkül döntöd el ki szimpi ki nem, ebből arra következtetetk, hogy egy fide$zesnél így működnek a dolgok.
Kedves kérdező ebből látszik, hogy csak kötekedni jársz ide. Teljesen kultúrált választ kapsz és belekötsz. Elkezdesz általánosítani, hogy a "fideszeseknél ez így működik". Nem vagy tisztában a szimpátia fogalmával. Elárulom, a szimpátia nem olyan dolog ami mély ismertség vagy kutatómunka alapján alakul ki. 1 perc alapján eldől általában, hogy szimpatikus valaki számodra vagy sem.
2022. márc. 14. 21:44
Bayer Zsolt kendőzetlen szókimondása tetszik. Nem kell mindenkinek a PC íratlan szabályai szerint megnyilvánulni, álfinomkodni. Philip-et még a zenetévés korszakából ismerem. Ritkán szoktak gagyitévékben nevelkedett figurák komoly karriert befutni a médiában (főleg a jobboldalon), de neki sikerült.
2022. márc. 14. 22:34
10/11 A kérdező kommentje:
9-es, nyilván kivételes tehetségük révén sikerült és nem azért mert a párt érdekeinek megfelelő médiatevékenységet és médiatartalmakat készítenek.
Kapcsolódó kérdések: